• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

jet lag-προβληματιζομαι

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Λοιπον παιδια δεν εχω παθει ποτε jet lag γιατι δεν εχω βγει εκτος Ευρωπης. :D
Πόσο πολυ να με τρομάξει σε πτηση για Ιαπωνια και μετα 2 εβδομαδες απο ελλαδα για Βιετναμ;
ποσες μερες λετε θα πανε χαμενες μεχρι να συνελθω;;;;;;σε ολους συμβαινει;
ευχαριστω!

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Εγώ οταν πήγα στο Βιετνάμ δεν ένιωσα τίποτε. Γενικά οταν ταξιδεύω ανατολικά δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Στην επιστροφή με πιάνει. Αν διαχειριστεις σωστά τις πρώτες ωρες δεν θα έχεις πρόβλημα.

sif.....

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Κίνα
Και εμένα μόνο στην επιστροφή από Κούβα,πέρασαν 34 ώρες μέχρι να μπορέσω να κοιμηθώ.Ακόμα και αν σε πιάσει δεν νομίζω να κρατήσει πάνω από 24 ώρες.

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
εχει κ ζαλαδες ως συμπτωμα;η insomnia μαρεσει την υπνηλια φοβαμαι...και ξερω απο υπνηλια-δουλευω στο δημοσιο!:haha::haha::bleh:
αν βγαλω τη μια μερα απο το προγραμμα αρχιζουν κ στενευουν τα πραγματα!

sif.....

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Κίνα
εχει κ ζαλαδες ως συμπτωμα;η insomnia μαρεσει την υπνηλια φοβαμαι...και ξερω απο υπνηλια-δουλευω στο δημοσιο!:haha::haha::bleh:
αν βγαλω τη μια μερα απο το προγραμμα αρχιζουν κ στενευουν τα πραγματα!
Όχι ζαλάδες δεν είχα,άλλωστε εγώ έχω άλλο σύμπτωμα όταν πηγαίνω ταξίδι γίνομαι υπερανθρωπος από τον ενθουσιασμό μου:haha:ξεχνάω ύπνο,φαγητό,και κούραση....

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Εχει σημασία και η ώρα που φτάνεις. Αν φτάσεις μεσημέρι- απόγευμα, μεχρι να τακτοποιήσεις βίζα, να βρεις μεταφορικό, να τακτοποιηθεις στο ξενοδοχείο και να φας κάτι, θα εχει βραδιάσει, θα πέσεις για ύπνο και την επόμενη θα είσαι μια χαρα. Η επιστροφή ειναι αλλο θέμα...εμείς κοιμόμασταν 16 ωρες σερί

buffon85

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
Μετά από 30+ ώρες ταλαιπωρίας(έχασα το μέτρημα) και 4 πτήσεις γύρισα από Μεξικό στην Αθήνα 6-7 το απόγευμα. Σπίτι να μπήκα κατά τις 8. κοιμήθηκα περίπου 1 (αφού ανέβασα φώτο στο fb :haha:, άντε έκανα και ένα μπανιο) και ξύπνησα για δουλειά 6 το πρωί, δούλευα 7. ε γύρισα σπίτι κοιμήθηκα κανα μισαωρο και όλη η εβδομάδα κύλησε νορμαλ. πάλι καλά.
Εντάξει φαινόταν η κούραση πάνω μου και με είχε ρωτήσει συνάδελφος πως γίνεται να ήμουν διακοπές δυο εβδομαδες και να γύρισα κουρασμένη! χμ χμ!
Στο Μεξικό ήμασταν κουρασμένοι λίγο την πρώτη μερα (μάλλον έφταιγε και το υψόμετρο), αλλά και πάλι πριν το ταξίδι δούλευα μέχρι τις 12 το βραδυ (ε αυτα ειναι καψονια ετσι!!), επειδή είμαι εγώ, γύρισα και εφτιαχνα βαλίτσα :cool: και τελικά έφτασα αεροδρόμιο με 2 ώρες ύπνου.
τώρα δεν έχω ιδέα αν είναι θέμα οργανισμού, πάντως εμείς δεν νιώσαμε τίποτα.

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
τώρα δεν έχω ιδέα αν είναι θέμα οργανισμού, πάντως εμείς δεν νιώσαμε τίποτα.
αχ τα νειατα!!
φτανω πρωι και ελπιζω να καταφερω να βρω το μετρο να φτασω στο ξενοδοχειο!ολη την ημερα μαλλον θα τη χασω..
διαβασα οτι εχει συμπτωμα κ τον αποπροσανατολισμο, ελπιζω να μην ξαναμπω στο αεροπλανο κ γυρισω πισω κατα λαθος :D

Triplover

Member
Από το πρόσφατο ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη ούτε στο πήγαινε ούτε στο έλα κατάλαβα τίποτα πέρα από την κούραση. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο κατά τις 9 το βράδυ, σε καμία ωρίτσα κοιμηθήκαμε και το πρωί 6 παρά είχαμε ξυπνήσει. 7-8 ώρες ύπνου που είναι το φυσιολογικό. Ούτε στην επιστροφή αντιμετώπισα κάποιο θέμα.

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Να κανω μια χαζή ερώτηση...εγώ που πήγα Βιετνάμ το Νοέμβριο του 2014 μέτρο δεν είδα...οχι οτι το έψαξα κιολας...εχει μέτρο στο Βιετνάμ;;

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
οριστε ειμαι ηδη αποπροσανατολισμενη-δε χρειαζομαι το jet lag!:haha:
οχι αναφερομαι στο μετρο του τοκυο :D αλλα.....συμφορα....δεν εχει μετρο το βιετναμ;τιποτα το ανοι;μα καλα ρε παιδια που μ'αφηνετε να παωωωω;:eek::shock:
Ρενα εσυ περασες καλα;;;

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Εγώ πέρασα καταπληκτικά. Το Βιετνάμ ειναι πανέμορφο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.480
Νεότερο μέλος
christinalkp

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom