feugatos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brescia Verona
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταξίδι στο όνειρο........
'Εχω ταξιδέψει πολλές φορές με τη jat και δέν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα!
Air Serbia πλέον μιας που και αυτή είναι άλλη μία εταιρεία που σώζει η Etihad καθώς αγόρασε το 49%.Καμια προσφατη εμπειρια απο τη Jat?Οι τιμες για Ευρωπη για το καλοκαιρι ειναι πολυ δελεαστικες και τις πιο πολλες φορες με πολυ καλες ανταποκρισεις.
Στα αλλα sites Αθηνα-Βερολινο κι επιστροφη Πραγα-Αθηνα 155 ευρω,στο site της εταιρειας 310,διπλασια τιμη.Για τον Αυγουστο οι πτησεις,δεν ξερω αλλα η πρωτη τιμη ειναι πολυ καλη...Air Serbia πλέον μιας που και αυτή είναι άλλη μία εταιρεία που σώζει η Etihad καθώς αγόρασε το 49%.
Κοιτούσα και γω για Λονδίνο και από διάφορα site μου έβγαζε εισιτήριο. Όταν κοιτάω από το site της εταιρείας δεν μου δίνει αυτή τη δυνατότητα!! Τι στο καλό;
Για πες μας φίλε μου έχεις inside πληροφορίες για την συντήριση των αεροσκαφών της Jat? δούλευες ή δουλεύεις σε βάση συντήρισης που συντηρεί τα 737 και τα ATR της? γνωρίσεις από την ΥΠΑ ότι γίνονται συχνότατοι έκτακτοι έλεγχοι όταν αεροπλάνα της Jat έρχονται στην Ελλάδα? Υπάρχουν αεροσκάφη της συγκεκριμένης εταιρίας που είναι ban από την Ευρωπαϊκή Ένωση? Αν ναι με ενδιαφέρον περιμένω να διαβάσω τις πηγές και τις πληροφορίες σου... αν όχι σταμάτα να γράφεις σαχλαμάρες...ΜΑΚΡΙΑ από τις κακοσυντηρημενες παλιατζουρες 737 και ATR.