karfitsa
Member
Κριμα...σκοτωνουν την αγαπη!....αυτα τα χαρτακια....τι ρομαντικο(Χιουμορακι!)
Ουτε εγω,πηγα να το δω
Ουτε εγω,πηγα να το δω
Εγω πριν 6 μηνες που ειχα παει ηταν γεματοι οι τοιχοι απο τσιχλες, γραμματα και λουκετα, απλως ειναι αριστερα του εξωτερικου αγαλματος της Ιουλιετας, που στις φωτογραφιες αυτες δεν φαινονται. Μαλιστα ειχα διαβασει και γραμμα απελπισμενης Ελληνιδας (Θεσσαλονικιας).Πες μου ότι στο "σπίτι της Ιουλιέτας" δεν είχε παντού στους τοίχους χαρτάκια σε μέγεθος ποστ-ιτ κολλημένα με τσίχλες. Μπλιαχ! Δεν τα βλέπω στις φωτογραφίες, μακάρι να τα απαγορεύσανε. Για μένα αυτό το αξιοθέατο της Βερόνα ήταν το πλέον αδιάφορο.
Nα σου πω την αλήθεια είχε τόσο κόσμο στην αυλή και περισσότερο γύρω απ' το άγαλμα που ο τοίχος σ' εκείνο το σημείο δεν φαινόταν.Εγω πριν 6 μηνες που ειχα παει ηταν γεματοι οι τοιχοι απο τσιχλες, γραμματα και λουκετα, απλως ειναι αριστερα του εξωτερικου αγαλματος της Ιουλιετας, που στις φωτογραφιες αυτες δεν φαινονται. Μαλιστα ειχα διαβασει και γραμμα απελπισμενης Ελληνιδας (Θεσσαλονικιας).
Καλά, κι εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι...Οταν πηγα εγω,εκει στην εισοδο,μια τεραστιων διαστασεων μεγαλοκοπελλα Κεντρικης Ευρωπης,αγωνιζοταν να ισορροπησει πατωντας στους ωμους εξισου θηριωδους συντροφου,για να γραψει καρδουλες οσο πιο ψηλα γινοταν στον αθλιο τοιχο..
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η μηχανή που έχω είναι η Canon EOS 1200D με φακό EF-S 18-55 IS II (δηλαδή μια σχετικά απλή DSLR με βασικό φακό), αλλά κάποιες απ' τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει είναι απ΄το καινούριο μπλιμπλίκι του άντρα μου το οποίο βγάζει ομολογουμένως πολύ καλές φωτογραφίες. (μπλιμπλίκι=smartphone)emoui, πολύ ωραία η περιγραφή σου, αλλά και οι φωτογραφίες σου! ποια φωτογραφική μηχανή έχεις;
http://translate.google.gr/translat...li.it/carlo-alberto-cappelli.html&prev=searchΝα πω πως τους κυριους που απεικονίζονται στην πρώτη φωτο (άγαλμα) και στην τελευταία (προτομή) δεν τους γνωρίζω.