• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ipanag: Το ταξίδι ενός περιπλανητή

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Χμμ..μου τα χαλασεs λιγο ipanag :lol:. Τελοs παντων η Σρι Λανκα εχει φοβερα ενδιαφεροντα μερη να επισκεφτειs , δε χρειαζεται να παs παραθαλασσια.Για την ακριβεια μπορει να περασειs 20 μερεs στην τρομερα ενδιαφερουσα ενδοχωρα και να μην προλαβειs καν να δειs θαλασσα.Για ψαξ'το...ειναι κοντινοs και φθηνοs προορισμοs και σε εισιτηρια και σε οτι ξοδεψειs εκει..
Πολυ θα ηθελα να διαβασω ενα αρθρο σου απο Σρι Λανκα περιπλανητη...

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Πράγματι είναι απο τους πιο οικονομικούς - και ενδιαφέροντες - προορισμούς η Σρι Λάνκα.
Δεν ξέρω όμως αν είναι ασφαλής, αφού είχαν επι πολλά χρόνια εμφύλιο ( και κάποιες περιοχές ήταν επικίνδυνες- λεπτομέρειες δεν θυμάμαι)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ακομα μαινεται ο εμφυλιοs μεταξυ τηs κυβερνησηs και των Ταμιλ.Κραταει πολλα χρονια (20-30), ομωs ποτε δεν εχει παθει κατι καποιοs τουρισταs.Οι εχθροπραξιεs περιοριζονται στο βορειο και ανατολικο τμημα του νησιου.Βεβαια τελευταια υπηρξαν καποια μεμονωμενα περιστατικα (π.χ.κλεισιμο του αεροδρομιου για λογουs ασφαλειαs τον περασμενο Μαρτιο).
Εγω θα πηγαινα ανετα , οπωs τοσα χρονια πανε τουριστεs και γραφεια και κυριωs Ελληνεs χωριs προβλημα...δεν αλλαξε κατι τωρα.
Πιο πολυ θα το σκεφτομουν να παω στην Αιγυπτο.

ipanag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Χμμ, δε φαίνεται ασχήμη επιλογή η Σρι Λάνκα ... στο παιχνίδι έβαλα και την Υεμένη ... αλλά μπορεί να μην κάνω και τίποτα για να πάω Ουζμπεκιστάν κατά τον Απρίλη.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μπραβο ipanag , ετσι ειμαι κι εγω...ολα παιζουν.

Αν ενδιαφερεσαι για Σρι Λανκα , tickets 643 euro για 17-30 η 31/12.
Πολυ καλα ειναι για περιοδο Χριστουγεννων ε?

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Ipanag μεταξύ Υεμένης και Σρι Λάνκα, πιστεύω οτι η Υεμένη ειναι πολύ ανώτερη. Δεν μοιάζει με τίποττε άλλο ( από οτι μου είπαν). Πρέπει βέβαια να πας φθινόπωρο ή άνοιξη.
Α για τους μεμονωμένους ταξιδιώτες είναι λίγο δύσκολη, αλλά μετράει.

ipanag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Η Υεμένη έχει πάρει καλή σειρά προτεραιότητας, αλλά για τον Απρίλη κατά το Πάσχα λέω να πάω κάπου στη Κεντρική Ασία. Το σχετικό Lonely planet είναι στα χέρια μου και κοιτάω προς Ουζμπεκιστάν και Κυργυστάν. Για να δούμε ... εγώ δεν έχω και σημάδια για να αποφασίσω :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σε βρίσκω πολύ δυνατό. :)

Όσο για τα σημάδια, μπορούμε να το αναθέσουμε στη Ζωή που το ελέγχει το θέμα των σημαδιών πλήρως. :D

ipanag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Το ξέρω, γι' αυτό το είπα :lol:

Εν τω μεταξύ αν ξέρετε τίποτα για κανα μικρό διαμέρισμα 40-50 τμ προς Ηράκλειο - Ν. Ιωνία, πείτε τίποτα ... (άσχετο)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αν το αναθεσετε σε μενα καηκατε , γιατι τα σημαδια για τον ipanag μου δειχνουν Σρι Λανκα.
Για να δουμε αν θα τα ακολουθησει..παρολα αυτα εχω ακουσει καλα λογια για το Ουζμπεκισταν:).

Μια που μιλαμε για τα ταξιδια του Ipanag , θα ηθελα να ακουσω κατι για Αυστραλια και ξερειs οτι με ενδιαφερει η αναβαση στη Harbour bridge ipanag. Δε με ενδιαφερει να επισκεφτω καμια μεγαλουπολη εκτοs.... απο το Σιδνει.Αν μπορειs να πειs τιποτα σχετικο, θα το ακουσω με χαρα
awww.skyscrapercity.com_images_smilies_cheer.gif

yannis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδαγασκάρη ή Σαραβάκ;
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία ή Ιαπωνία;
Μη γελάς με το Ουζμπεκιστάν :mad:! Έξυσες πληγή τώρα ;), ήταν ταξίδι που ετοίμαζα καιρό, αλλά πριν φύγω έσπασα το πόδι μου :(. Θέλει πρόσκληση από ντόπιο για να βγάλεις βίζα, αλλά υπάρχουν γραφεία που το κανονίζουν. Κι έχει Σαμαρκάνδη-Μπουχάρα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εναs φιλοs μου εχει παντρευτει κοπελα απο το Ουζμπεκισταν και εχω δει φωτο και πραγματικα εχω ακουσει τα καλυτερα..:cool:
Δε γελαω κοροιδευτικα yannis , για καμια χωρα δε θα το εκανα εξαλλου..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα