• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

ΗΠΑ Internet και ομιλία στις ΗΠΑ

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Έχω ένα κάρο εφαρμογές που χρειάζομαι και δουλεύω κ φοβάμαι μη μου ζητήσει καμία phone confirmstion με sms η κάτι τέτοιο κ δεν έχω τον αριθμό μου μαζί κ πως θα το κάνω
Αν έχεις dual sim είναι εύκολο. Βάζεις αμερικάνικη sim για δεδομένα και την επιλέγεις σαν κύρια κάρτα για να τρώει δεδομένα από εκεί. Στην ελληνική sim μπορείς να δέχεσαι sms δωρεάν καθώς επίσης και αναπάντητες κλήσεις.

hamurabi

Member
Αν έχεις dual sim είναι εύκολο. Βάζεις αμερικάνικη sim για δεδομένα και την επιλέγεις σαν κύρια κάρτα για να τρώει δεδομένα από εκεί. Στην ελληνική sim μπορείς να δέχεσαι sms δωρεάν καθώς επίσης και αναπάντητες κλήσεις.
εχω dual sim ναι.με αναπαντητες δηλαδη και sms και κλειστο φανταζομαι το roaming δε θα μου φαει η βονταφον το 14αρι το μηνα?

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
εχω dual sim ναι.με αναπαντητες δηλαδη και sms και κλειστο φανταζομαι το roaming δε θα μου φαει η βονταφον το 14αρι το μηνα?
Έτσι είναι. Φρόντισε να έχεις κλειστά τα δεδομένα μέχρι να βάλεις τοπική κάρτα.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Φαντάζομαι εννοείς 14/ημέρα χρήσης της περιαγωγής :haha:

Με τις αναπάντητες, ναι, δεν θα είχες χρέωση. Όμως η ανταλλαγή SMS δεν είναι χρήση της υπηρεσίας, άρα δεν θα χρεωθεί το 14αρι;

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Φαντάζομαι εννοείς 14/ημέρα χρήσης της περιαγωγής :haha:

Με τις αναπάντητες, ναι, δεν θα είχες χρέωση. Όμως η ανταλλαγή SMS δεν είναι χρήση της υπηρεσίας, άρα δεν θα χρεωθεί το 14αρι;
Μόνο η λήψη sms είναι δωρεάν. Προφανώς η αποστολή ενεργοποιεί τη χρέωση.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.749
Μέλη
39.488
Νεότερο μέλος
DespinaTsi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom