• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ινδονησία Indonesia, Lombok Island

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Στο Lombok οπως έγραψα καταφτάνουν όλο τον χρόνο χιλιάδες επισκέπτες για serfing.
Οταν πήγαμε στο νότιο μέρος του νησιού την kuta συναντούσαμε καθημερινά νέους με σανίδες που τις είχαν φορτώσει σε μηχανάκια και πηγαινοερχόταν σε παραλίες που απήχαν περί τα 10 χιλιόμετρα γύρω απο το ψαροχώρι.
Λεμε μα που πάνε ολοι αυτοί..δεν παμε να δούμε?
ξεκινήσαμε και μεις να βρούμε τους σερφότοπους..
κύματα δεν ειδαμε πουθενά!
μα δεν μπορεί..καπου πάνε....
Ρωτήσαμε και μας είπαν οτι σταματάνε σε άλλα ψαροχώρια που απο εκεί τους παίρνουν ντόπιοι με βάρκες και τους οδηγούν μακρυά απο την ακτή,εκεί που σπάνε τα κύματα!!
Μου ακούστηκε πολυ εντυπωσιακό και πράγματι άν ατένιζες πέρα μακρυά στον ορίζοντα, φαινόταν τα ασπρα κύματα....

Ε ρε χόμπυ και αυτό!!!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Στο Lombok οπως έγραψα καταφτάνουν όλο τον χρόνο χιλιάδες επισκέπτες για serfing.
Δεν ξερω αν καταφτανουν χιλιαδες :roll: χλωμο το βλεπω.
Ολοι πανε στο Μπαλι,και οι σανιδαδες και οι απλοι τουριστες, αν και μενα οι παραλιες του Λομποκ μου φανηκαν καλυτερες.

Αν καποιος μεινει μερικες μερες στο Μπαλι και μετα παει στο Λομποκ το πρωτο πραγμα που θα πει ειναι...μα που πηγαν ολοι?...
Ερημια λεμε.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ολοι πανε στο Μπαλι,και οι σανιδαδες και οι απλοι τουριστες, αν και μενα οι παραλιες του Λομποκ μου φανηκαν καλυτερες.

Αν καποιος μεινει μερικες μερες στο Μπαλι και μετα παει στο Λομποκ το πρωτο πραγμα που θα πει ειναι...μα που πηγαν ολοι?...
Ερημια λεμε.
Πες τα ρε xene γιατι η renata μου φαινεται μας παραπληροφορει... μα καλα δεν καταλαβαινει τιποτα οταν παει ταξιδι;:bleh:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
πριν από λίγο το κανάλι 4u έδειχνε τα χελωνάκια του Lombok με κάτι φοβερές παραλίες και κοραλλένιους βυθούς.

Ερημια λεμε.
μαλον ήμουν υπερβολική!!
παντως εκατοντάδες πάνε.
μην ξεχνάς οτι οταν πήγαμε ήταν rainy season..
(tripakia το διόρθωσα)
οχι να μη λές...
παντως και που διαβάζεις το ταξίδι μας εσύ ένας λόρδος,ειναι τιμή μας και σε ευχαριστούμε!!:p

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Αυτο που μπορεί να κάνει καποιος στο Λομπόκ τα απογεύματα,ειναι να περπατάει σε παραλία σαν και αυτή,ξυπόλυτος στην ζεστή αμμο φωτογραφίζοντας την θάλασσα και τους πανύψηλους φοίνικες!!
Η καλύτερη στιγμή της μέρας !!
Σε όλες τις παραλίες έχει φοβερά κομμάτια απο όστρακα,και κοχύλια.
Εγω είχα κολησει με το ψάξιμο της πέτρας που λέγεται "ματι της θάλασσας"ειχε άπειρα εκεί..
Εφυγα μόνο οταν ξέσπασε δυνατή βροχή.
Το σούρουπο ξεχνιέσαι σ αυτές τις παραλίες..έρχεται και το ηλιοβασίλεμα..τόσο διαφορετικό απο τα άλλα!!ειναι έντονο βαρύ!! και νιώθεις τον ουρανο να σε πλακώνει!!
Αυτη την ωρα ερχονται και οι ντόπιοι εκεί...κουβεντούλα,περιέργεια,συμπάθεια,φιλίες!
Ενα κοριτσάκι έψαχνε πέτρες για μένα..με συγκίνησε! ήταν δίπλα μου κατα πόδας και ψάχναμε μαζί.ήταν περήφανη και αυθεντική.της ζήτησα μια φωτογραφία μαζί της και μου αρνήθηκε.

Attachments

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ζηλευουμε Ρεναταααααα.....:roll:

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικές! Προσφέρονται για ονειροπόληση...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
καλα να πάθεις ρέ!!!
να πηγαίνεις και σύ στας ευρώπας με τους αλλους....
ουστ !!!
Ημουν σιγουρη οτι θα το ελεγες αυτο.:D
Μην κρινεις τοσο βιαστικα ,καθως δεν ξερεις ο καθενας αν θελει να παει καπου ,αλλα δεν θελει καποιος αλλος απο την οικογενεια του ή δεν μπορει οικονομικα ή ποιες και ποσες υποχρεωσεις εχει .

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Αρχικό μήνυμα απο renata
καλα να πάθεις ρέ!!!
να πηγαίνεις και σύ στας ευρώπας με τους αλλους....
ουστ !!!

Μην κρινεις τοσο βιαστικα ,καθως δεν ξερεις ο καθενας αν θελει να παει καπου ,αλλα δεν θελει καποιος αλλος απο την οικογενεια του ή δεν μπορει οικονομικα ή ποιες και ποσες υποχρεωσεις εχει .
μην τα παίρνεις κατά γράμμα...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
στα παρίσια και τα λονδίνα...εκεί να πάτε!!:D:D
στη ασία σίγουρα λιγότερα χαλάω...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic