Εμείς πήγαμε φέτος τον Αύγουστο. Γνώμη μου είναι να περιμένεις γιατί κι εμάς τα εισητήρια πέρσυ τα Χριστούγεννα βγαίνανε γύρω στα 800 αλλά ευτυχώς περιμέναμε και αμέσως μετά το Πάσχα πέσανε γύρω στα 500 ευρώ σε διάφορες εταιρείες!
Μόνο με την norwegian βρίσκω καλή τιμή γύρω στα 700, αλλά έχει επιστροφή μόνο 2 ή 9 σεπτέμβρη και εμείς θέλουμε 3 ή 4 (2 είναι ο γάμος και μετά δουλεύω).. Ελπίζω να προσθέτουν πτήσεις στην πορεία, θα το παρακολουθώ..
Σευχαριστω @myrt.aki !Εχεις δίκιο αλλα ειναι λίγο ρίσκο.. φοβαμαι πως 2-3 μήνες πριν ή θα βρούμε καμια σουπερ προσφορά ή θαναι φωτια!Εμείς πήγαμε φέτος τον Αύγουστο. Γνώμη μου είναι να περιμένεις γιατί κι εμάς τα εισητήρια πέρσυ τα Χριστούγεννα βγαίνανε γύρω στα 800 αλλά ευτυχώς περιμέναμε και αμέσως μετά το Πάσχα πέσανε γύρω στα 500 ευρώ σε διάφορες εταιρείες!
Η τιμη περιλαμβανει και την επιστροφή;!Πολύ ωραία η περιγραφή σου. Βγάλαμε κι εμείς εισιτήρια για μέσα Αυγούστους με 379 ευρώ με swiss μέσω Ζυρίχης από Θεσσαλονίκη. Νομίζω χαμηλότερη τιμή δεν μπορεί να υπάρξει για Αύγουστο.
skg - jfk με επιστροφη με swiss 379? απιστευτη τιμη φιλε μου απο που την βρηκες?Πολύ ωραία η περιγραφή σου. Βγάλαμε κι εμείς εισιτήρια για μέσα Αυγούστους με 379 ευρώ με swiss μέσω Ζυρίχης από Θεσσαλονίκη. Νομίζω χαμηλότερη τιμή δεν μπορεί να υπάρξει για Αύγουστο.