underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Τριπακια συγγνώμη, αλλά μιλάμε για couchsurfing. Είναι μια σελίδα φιλοξενίας. Όχι dating app.Αυτό δεν το θεωρώ κακό. Ήταν ξεκάθαροι και οι δύο τι θέλουν. Μπορεί να ήθελες κι εσύ. Ούτε να σε φλερτάρει κόσμια κάποιος 'η/και να σου δώσει το τηλέφωνο του ή να σου πει απλά πως του αρέσεις είναι πρόβλημα. Μην είστε τόσο υπερβολικές. Μία πρόταση ή ένα κομπλιμέντο ούτε παρενόχληση είναι, ούτε σε τραυματίζει.
Το πρόβλημα είναι βαθύ κοινωνικό και φταίει όλη η κοινωνία με τα στερεότυπα και αντιλήψεις που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Αλλά ο τυπάς που θα σου πει πως του αρέσεις και θα σου δώσει το τηλέφωνο του αν θες να τον καλέσεις δεν φταίει περισσότερο ούτε από εμένα, ούτε από τους γονείς σου, ούτε από τις φίλες σου.
Ας παλέψουμε όλοι να ξεριζώσουμε το πρόβλημα. Έτσι όπως πάει, κι εσείς θα φοβάστε να κάνετε βήμα έξω μόνες σας και τα αγόρια θα φοβούνται ακόμη και να σας κοιτάξουν. Και μια άνοδος της ακροδεξιάς στο μέλλον ίσως βρει πάτημα να σας "προστατέψει" και να σας επιβάλει κανόνες για το "καλό" σας. Ανάλογους με αυτούς αυταρχικών καθεστώτων σε μουσουλμανικές χώρες.
Σίγουρα ήταν τίμιο ότι μου το είπαν από πριν και μου έδωσαν το περιθώριο να αποφασίσω αν ήθελα ή όχι.
Η παροχή σεξ δεν εμπίπτει στους στόχους του couchsurfing.
Σε καμία περίπτωση δεν με "τραυμάτισε" το ότι μου πρότειναν κάτι τέτοιο. Αλλά ήταν σίγουρα παραβιαστικο επειδή ήταν εκτός context, σε μια σελίδα που υποτίθεται είναι safe space. Καμία σχέση με κάποιον που θα μου πει ότι του αρέσω ή θα μου δώσει τηλ.