• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Iσλανδία-Γροιλανδία

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Παραπλήσιες τιμές με την Iceland Express, καλές ώρες πτήσης, δεν μπορώ όμως να βρω αν έχει δωρεάν αποσκευή όπως η Iceland Express.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Παραπλήσιες τιμές με την Iceland Express, καλές ώρες πτήσης, δεν μπορώ όμως να βρω αν έχει δωρεάν αποσκευή όπως η Iceland Express.
Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται χειραποσκευή διαστάσεων έως 45 x 35 x 20 cm και βάρους έως 5 κιλών και βαλίτσα έως 20 κιλά.

_antonis_

Member
Αχ...και μόλις βρήκα για Ιούνιο Αθήνα-Ισλανδία-Γροιλανδία (ε, μετ'επιστροφής εννοείται) 710 ευρώ. Αντιστέκεσαι:?: :roll:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Όταν λες Γροιλανδία για ποιο αεροδρόμιο αναφέρεσαι? Νuuk, Ilulissat, Kulusuk, Narsarsuaq ή Constable Point?

_antonis_

Member
Όταν λες Γροιλανδία για ποιο αεροδρόμιο αναφέρεσαι? Νuuk, Ilulissat, Kulusuk, Narsarsuaq ή Constable Point?
Kulusuk νομίζω μου έβγαλε...Να, αυτό που έγραφε η Isabelle στην ιστορία της. Τι σύμπτωση!!

Για πες, για πες. Γιατί μας παιδεύεις;
Τι άλλο να πώ; Δεν έχω τίποτα ακόμη να πώ...
Προσπαθώ να δώ αν...αντιστέκομαι!!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Υπολόγιζε όμως άλλο ένα 200άρι πήγαινε-έλα για τη δεκάλεπτη μεταφορά από το Kulusuk στο Tasiilaq με ελικόπτερο (τιμές κοιτάζεις στο site της Air Greenland), γιατί το Kulusuk δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα χωριό 300 κατοίκων σε ένα νησάκι με ένα αεροδρόμιο. Αν και κάπου διάβαζα ότι υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς με ταχύπλοο (ίσως όμως τον Ιούνιο να μην έχουν λιώσει οι πάγοι) για την απόσταση των 20 ν.μ. μεταξύ τους.

_antonis_

Member
Υπολόγιζε όμως άλλο ένα 200άρι πήγαινε-έλα για τη δεκάλεπτη μεταφορά από το Kulusuk στο Tasiilaq με ελικόπτερο (τιμές κοιτάζεις στο site της Air Greenland), γιατί το Kulusuk δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα χωριό 300 κατοίκων σε ένα νησάκι με ένα αεροδρόμιο. Αν και κάπου διάβαζα ότι υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς με ταχύπλοο (ίσως όμως τον Ιούνιο να μην έχουν λιώσει οι πάγοι) για την απόσταση των 20 ν.μ. μεταξύ τους.
Σόρρυ, αλλά η κούραση της εβδομάδας με την περασμένη ώρα με έκανε να γράφω ότι να'ναι. Είναι στο Kulusuk, αφού αυτό έβαλα για να μου βγάλει. Ε, υπάρχει άλλος τρόπος όμως; Νομίζω όποτε και να πάς, αυτό το 200άρι θα είναι πάντα το στάνταρ, σωστά;
Πές ότι υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς με ταχύπλοο δε θα κοστίζει τουλάχιστον ένα 50άρι; Συν τη διαφορά στο αεροπορικό να πάς Αύγουστο (ας πούμε 80 ευρώ τουλάχιστον, βγαίνει το ίδιο...)

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Όχι όπως εξήγησε και η isabelle στην ιστορία της πρώτα πας με NY στο Kulusuk και μετά για να επισκεφτείς τον κυρίως οικισμό του Tasiilaq παίρνεις ελικόπτερο της GL. Η πρώτη πτήση μετ'επιστροφής κοστίζει γύρω στα 400e και άλλα 200e το ελικόπτερο. Δηλαδή θες στη φθηνότερη περίπτωση 600e για να πας από το Ρέικιαβικ στο Tasiilaq.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom