North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Σε εμένα δουλεύει σε Windows Vista Ultimate SP1 με Μozilla Firefox 8.0.1.
Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται χειραποσκευή διαστάσεων έως 45 x 35 x 20 cm και βάρους έως 5 κιλών και βαλίτσα έως 20 κιλά.Παραπλήσιες τιμές με την Iceland Express, καλές ώρες πτήσης, δεν μπορώ όμως να βρω αν έχει δωρεάν αποσκευή όπως η Iceland Express.
Για πες, για πες. Γιατί μας παιδεύεις;Αχ...και μόλις βρήκα για Ιούνιο Αθήνα-Ισλανδία-Γροιλανδία (ε, μετ'επιστροφής εννοείται) 710 ευρώ. Αντιστέκεσαι:?: :roll:
Kulusuk νομίζω μου έβγαλε...Να, αυτό που έγραφε η Isabelle στην ιστορία της. Τι σύμπτωση!!Όταν λες Γροιλανδία για ποιο αεροδρόμιο αναφέρεσαι? Νuuk, Ilulissat, Kulusuk, Narsarsuaq ή Constable Point?
Τι άλλο να πώ; Δεν έχω τίποτα ακόμη να πώ...Για πες, για πες. Γιατί μας παιδεύεις;
Σόρρυ, αλλά η κούραση της εβδομάδας με την περασμένη ώρα με έκανε να γράφω ότι να'ναι. Είναι στο Kulusuk, αφού αυτό έβαλα για να μου βγάλει. Ε, υπάρχει άλλος τρόπος όμως; Νομίζω όποτε και να πάς, αυτό το 200άρι θα είναι πάντα το στάνταρ, σωστά;Υπολόγιζε όμως άλλο ένα 200άρι πήγαινε-έλα για τη δεκάλεπτη μεταφορά από το Kulusuk στο Tasiilaq με ελικόπτερο (τιμές κοιτάζεις στο site της Air Greenland), γιατί το Kulusuk δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα χωριό 300 κατοίκων σε ένα νησάκι με ένα αεροδρόμιο. Αν και κάπου διάβαζα ότι υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς με ταχύπλοο (ίσως όμως τον Ιούνιο να μην έχουν λιώσει οι πάγοι) για την απόσταση των 20 ν.μ. μεταξύ τους.