dimosf
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
γιατί όχι; Τυχεράκια!!!!!
Το CS τι είναι;;;;;;;;;Αφού με στέλνετε Ιράν (από άλλο θέμα) να μου πείτε πως θα κινηθώ !!
Για αρχές Νοέμβρη. Κατ αρχάς ευχαριστώ φένια, γιώργο τσακ, και δήμο για τις ενημερώσεις τους με pm.
Ξαφνικά έλαβα προ ημερών μια προφορά από Ιρανό οδηγό να με παραλάβει από ΙΚΑ και να μας ξεναγήσε με το ΙΧ του τις 10 μέρες παραμονής μας. Θα μου βγάλει τιμή με τα ξενοδοχεία και το φαγητό. Προς το παρόν είμαστε στις διαπραγματεύσεις σε ποιές πόλεις θα μας πάει. έχει κάποιος αυτή τν εμπειρία στο Ιράν ή σε άλλη χώρα; ή θα μας παρατήσει σε κάποια έρημο!! βέβαια το άτομο είναι στο CS όπου βλέπει κανείς το προφίλ του με φωτό.
Φαντάζομαι να έχουμε περισσότερες επιλογές στη διαδρομή μας μ αυτό τον τρόπο απ ότι με πρακτορείο με άλλα άτομα μαζί.
https://www.couchsurfing.comΤο CS τι είναι;;;;;;;;;
Γιάννα ξέρω πως ενδιαφέρεσαι, δεν έρχεσαι μαζί μας? ή και όποιος άλλος θέλειΤο CS τι είναι;;;;;;;;;
Επειδή από ιστορίες δεν ξέρω αν έχεις το κουράγιο και τη διάθεση πια να γράψεις, δώσε μας τη λίστα με τα καταλύμματα που ακούγονται εξόχως οικονομικάsoudianos, αρτι αφιχθείς από ιραν με τους 50...60 βαθμούς μπορώ να σου δώσω ότι πληροφορίες θέλεις για τις πόλεις και χωρία που πήγα.
Tehran qom Kashan Abyaneh Esfahan Meybod Nein Yazd persepolis pasargades Shiraz Ahwaz Dezful Kermanshah Hamandan Zanjan Tabriz kandovan Anzali Chalus Tehran
Γιατί θα ξαναπάς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Επειδή από ιστορίες δεν ξέρω αν έχεις το κουράγιο και τη διάθεση πια να γράψεις, δώσε μας τη λίστα με τα καταλύμματα που ακούγονται εξόχως οικονομικά
Με τέτοιες τιμές γιατί όχι; υπάρχουν κι εκκρεμότητες, αλλά είναι σημαντικό και γι'άλλους που θέλουν να κάνουν ένα ενδιαφέρον κι οικονομικό ταξίδι.Γιατί θα ξαναπάς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ιστορία ..... χρωστάω..(με) το ταξίδι με το φορτηγό στην αφρική. Με τόσα μισά που έχεις αφήσει που να τολμήσω να γράψω