• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Hotels Combined: εκπτώσεις σε σπουδαστές & προσωπικό 3βάθμιας εκπαίδευσης

varioAthens

Member
To Hotels Combined προσφέρει σε όλους τους σπουδαστές και το προσωπικό τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε όλον τον κόσμο μία πραγματική έκπτωση 10% όποτε κάνουν κράτηση δωματίου είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Η έκπτωση ισχύει για τους παρακάτω συμμετέχοντες προμηθευτές: RatesToGo, LateRooms, priceline.com, reservetravel, hotels.com, HotelClub, dHr, octopustravel και booking.com.
Για να λάβετε έκπτωση με επιστροφή ποσού όταν κάνετε κράτηση μέσω οποιουδήποτε από τους παραπάνω 9 ιστοχώρους, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.com για να επιλέξετε το ξενοδοχείο σας. Σημειώστε ότι αυτή η έκπτωση δεν είναι διαθέσιμη για το γενικό κοινό, ή απευθείας από αυτούς τους ιστοχώρους.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: Hotels Combined - International Education Support Scheme

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
καλη φαση για τον φοιτητικοσμο.. δεν αναφερονται συγκεκριμενες ημερομηνιες, αρα δυνητικα θα ισχυει επ αοριστον..

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Στην περίπτωση που κάνεις κράτηση μέσω του συγκεκριμένου site από το booking και η εξόφληση γίνει την τελευταία μέρα της διαμονής, ξέρει κανείς πως γίνεται με την επιστοφή του 10%; Στέλνεις τα χαρτιά στο τέλος ή προπληρώνεις τη διαμονή όταν γίνει η κράτηση για να πιστώθουν στο λογαριασμό σου;

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Έκανα κράτηση μέσω της μηχανής αναζήτησης HotelsCombined.com και επέλεξα ξενοδοχείο από το booking.com. Έστειλα τα δικαιολογητικά που μου ζήτησαν, και 10 μέρες μετά την εξόφληση του ξενοδοχείου, μου επέστρεψαν το 10% του ποσού.
:clap::clap:

varioAthens

Member
Έκανα κράτηση μέσω της μηχανής αναζήτησης HotelsCombined.com και επέλεξα ξενοδοχείο από το booking.com. Έστειλα τα δικαιολογητικά που μου ζήτησαν, και 10 μέρες μετά την εξόφληση του ξενοδοχείου, μου επέστρεψαν το 10% του ποσού.
Μπράβο!!! :clap:
Επιβεβαιώσαμε και την εγκυρότητα της προσφοράς!

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
VarioAthens ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη πληροφορία που μου έδωσες.:p
Στην αρχή ήμουν διστακτική αλλά όταν τελικά είδα 80 ευρώ πιστωμένα στο λογαριασμό μου, δεν το..πίστευα!!

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
χαχαχαχα Κι εγώ το έχω χρησιμοποιήσει και μάλιστα 2 φορές!
Στο ένα από τα δύο ταξίδια δε επειδή θα επισκεπτόμουν περισσότερες από μία πόλεις, οπότε έκανα κρατήσεις σε περισσότερα από ένα ξενοδοχεία, είχα πολλαπλάσια κέρδη!!!
Συνολικά, κέρδισα 479 ευρώ, όπως τα υπολογίζω. Συγκλονιστικό;;

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
χαχαχαχα Κι εγώ το έχω χρησιμοποιήσει και μάλιστα 2 φορές!
Στο ένα από τα δύο ταξίδια δε επειδή θα επισκεπτόμουν περισσότερες από μία πόλεις, οπότε έκανα κρατήσεις σε περισσότερα από ένα ξενοδοχεία, είχα πολλαπλάσια κέρδη!!!
Συνολικά, κέρδισα 479 ευρώ, όπως τα υπολογίζω. Συγκλονιστικό;;
Δηλαδή πλήρωσες για διαμονή 4790 ευρώ;:shock::shock:

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Δεν τα υπολογίζεις έτσι...
Αν είναι έτσι, τότε έχω πλρώσει συνολικά 30.000 ευρώ για ταξίδια τα τελευταία 6 χρόνια. Όταν τα μαζέψεις με αυτόν τον τρόπο, ακούγονται πάρα πολλά.
Τόσα ξόδεψα, αλλά σε 2 διαφορετικά ταξίδια. Το ένα είχε διαμονή για 3 άτομα σε savoy και το άλλο ήταν 26 μέρες στην Ινδονησία.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ti ειδους δικαιολογητικα σου ζητησαν;

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Ti ειδους δικαιολογητικα σου ζητησαν;
Αφού κάνετε μια κράτηση στείλτε μας με φαξ ή email τα παρακάτω στοιχεία

Ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνσή σας
Απόδειξη κράτησης με αριθμό κράτησης (booking confirmation)
Απόδειξη της εγγραφής σας ως μέλος όπως κάρτα σπουδαστή ή δελτίο ταυτότητας.
Καθορίστε αν θέλετε να πληρώνεστε μέσω PayPal ή με τραπεζικό έμβασμα

Με φαξ: 1.360.343.0045
Με Email: [email protected]

Hotels Combined - International Education Support Scheme

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη