Σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες (πάλι!).Αν και φαίνονται καλά είναι λίγο μακριά από μετρό.Ψάξε πιο κεντρικά και ας είναι 2-3 αστέρων.
Μετά από νέες αναζητήσεις κατέληξα σε αυτές τις επιλογές ως προς συμφέρουσες οικονομικά και αν θες μπορείς να μου πεις μια γνώμη ή όποιος άλλος έχει εμπειρία από τα συγκεκριμένα. Μου φαίνεται πως αυτά είναι σε πιο κεντρική τοποθεσία.Αν και φαίνονται καλά είναι λίγο μακριά από μετρό.Ψάξε πιο κεντρικά και ας είναι 2-3 αστέρων.
Καλησπέρα. Έκλεισα για τις ημέρες 26 Σεπτεμβρίου με 30 Σεπτεμβρίου για βαρκελωνη μαζί με την κοπέλα μου στο ξενοδοχείο catalonia atenas το οποίο είναι στο San marti. Εσείς που γνωρίζετε καλύτερα είναι καλή περιοχή και κοντά σχετικά με το κέντρο την πόλης.? Ευχαριστώ
Μέτριο ,αρκετά μακριά από κέντρο,αλλα έχει σταση μετρό απέναντι.Πολύ καλο πρωινό.Τα δωματια δεν εχουν ψυγείο.Καλησπέρα. Έκλεισα για τις ημέρες 26 Σεπτεμβρίου με 30 Σεπτεμβρίου για βαρκελωνη μαζί με την κοπέλα μου στο ξενοδοχείο catalonia atenas το οποίο είναι στο San marti. Εσείς που γνωρίζετε καλύτερα είναι καλή περιοχή και κοντά σχετικά με το κέντρο την πόλης.? Ευχαριστώ
Hotel Praktik Vinoteca αυτό το γνωρίζεις panpan. Είναι καλό? Σε καλή περιοχή?Μέτριο ,αρκετά μακριά από κέντρο,αλλα έχει σταση μετρό απέναντι.Πολύ καλο πρωινό.Τα δωματια δεν εχουν ψυγείο.
Αρκετά καλό,σχεδόν κέντρο.Αν σε βολεύει η τιμή χτύπα το.Hotel Praktik Vinoteca αυτό το γνωρίζεις panpan. Είναι καλό? Σε καλή περιοχή?