• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

HOLLA..

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
Λουλου,υπεροχα!πατε αμαντανι και ουρος?σας περιμενει πολυ λαχανιασμα και διασκεδαση το βραδυ στην τοπικη αιθουσα εκδηλωσεων στο νησι!σε ποια οικογενεια θα μεινετε?θα μαγευτειτε!φιλια....

peru 3 1190.jpg
ηλιοβασιλεμα στην τιτικακα.....ααααχ!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
HOLLA LULLU !!!

Τι εγινε η Μοζαμβικη βρε?
Την ανταλλαξες με Περου!!!Ζηλευτω ταξιδι κι`αυτο.

Καλα να περνατε και καλη συνεχεια.

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
..apo Lullu, Tsok kai BEBA mia kalhmera apo PUNO ligo prin fygume gia Titikaka... imaste sxedon oli kala... to ipsometro exi kani th dulia tou kai auto...
kalimera...
αφού γράφετε σωστά την Τιτικάκα , μια χαρά είστε ακόμη :clap:
να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ στο ταξίδι όνειρο, πολλών από εμάς !!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Να μασατε πολλα φυλλα κοκας για το υψομετρο. Καλα να περνατε!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
καλημέρα palo από Puno...γυρίσαμε χθες από Τιτικάκα μείναμε ένα βραδυ στο "αμαναντι"... τι να πώ μάλλον πολύ τουριστική για τα γούστα μου , απογοητευτικά αλλα εμπειρία ήταν και αυτή.. κική με 8,05 soles που πλήρωσα στη τράπεζα και 10 λεπτά από το χρόνο μου έβγαλα άλλη κάρτα εδώ στο Puno...Xexe,, η Mozambique δεν έκατσε φέτος και τελευταία στιγμή είπαμε Peru,, Το υψόμετρο δεν μας πείραξε όλους και όχι με τον ίδιο τρόπο..εγώ δηλαδή σήμερα έχω πονοκέφαλο..σε μιση ώρα φέγγουμε για Κούσκο..9 ώρες με bus.. εδώ "ιδιοτικ"?es εταιρίες έχουν bus που προσφέρουν φαγητό, tv με πολλά έργα και σταματούν και για ξενάγηση .."παροολα" αυτά είναι 9 ώρες..η χειρότερη ήταν 12 ώρες από Παράκας- Αρεκίπα.. αυτά για σήμερα ..παο για φαΐ να πάρο και τα χάπια μου!!!!!!!!!!!!

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
στη διαδρομή θα δειτε ωραια τοπία τουλαχιστον ....
στο Κουσκο θα ανακουφιστειτε αρκετά με το θεμα του υψομετρου γιατι απο τα 4200 θα πάτε στα 3400 μετρα ....
καλό υπόλοιπο στο ταξιδι σας και περιμενουμε εντυπωσεις .....

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
kalimera apo Kusko... ti na po!!!!!!!!!! mia zografia..iperoxi poli...simera pame th s. valley..h diadromi gia kusko ola ta lefta..
ayta..kaliimera se olous

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Matsu Pitsu!!!!!! tora sas stelno mia kalispera apo to pio iperoxo komati tu taxidiu mas kai fantazome oti oli simfonun pos ine to kalytero, ierotero, komati oxi mono tu Peru alla olu tu politismu INKA... 5 ores perpatusame mesa sth vroxi mesa sta sinefa kai zizame gia ligo to mistyrio...avrio pali tha pame na anebume sto apenanti vuno gia tin iperoxi thea....3 ores dromos...anifora!!!!
naste kala kali nixta..
apo lullu
tsok
beba kai allus 3....:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη