• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Hola!

Επόμενο Ταξίδι
España? We'll see.
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι ο Αντώνης, είμαι 25, και είμαι καλά :bleh:
Σας παρακολουθώ καιρό, πήρα την απόφαση να συμμετέχω στις συζητήσεις πρώτη φορά με αφορμή το επικείμενο ταξίδι μου στο Παρίσι και τη Γιουροντίσνευ τον Δεκέμβριο.

Προσπαθώ όσο μπορώ και μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου να ταξιδεύω. Μέχρι πέρυσι τα ταξίδια μου περιορίζονταν στο εσωτερικό (Ρόδος, Κέρκυρα, Γιάννενα, Μυτιλήνη). Τον Γενάρη του 2009 πέρασα τα σύνορα (Μαδρίτη) και φέτος τον Σεπτέμβριο έπεσα στα "βαριά", υπερατλαντικό ταξίδι ως το λατρεμένο Μεξικό (στην Πόλη του Μεξικού). Αν και για κάθε ταξίδι λέω πως ήταν το καλύτερο που έκανα, νομίζω πως αυτό θα κάνω πολύ καιρό να το ξεπεράσω γιατί το ονειρευόμουν για μια δεκαετία τουλάχιστον. Θέλω πολύ να επισκεφτώ και άλλες χώρες της λατινικής αμερικής πχ Κολομβία, Βραζιλία και Αργεντινή, αλλά και κάποια στιγμή ο δρόμος να με βγάλει Τόκιο.
Αυτά με τη λογοδιάρροιά μου. Nice to meet you!

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Kαλωσηρθες!!!!:clap:

gyristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιρλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Καλώς ήρθες!:clap:
Το Μεξικό είναι ταξίδι όνειρο και για εμένα!Γράψε μας τις εντυπώσεις σου,αναμένουμε!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες!Σου αρεσουν οι λατιν σαπουνοπερες η εγω το καταλαβα λαθος?

Επόμενο Ταξίδι
España? We'll see.
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ναι, αν και λέγονται διαφορετικά (τηλενουβέλες) ;) Οι σαπουνόπερες προέρχονται από αγγλοσαξωνικές χώρες, κρατάνε μια ζωή και από σενάριο γιούχου. Είχα την ευκαιρία να μπω στην εταιρεία televisa που παράγει αρκετές από αυτές που έχουμε δει και στην Ελλάδα, να συναντήσω αγαπημένους ηθοποιούς (πχ τη Γκαμπριέλα Σπάνικ της "Παουλίνα") και να παρακολουθήσω γυρίσματα. Έπεσα μάλιστα και στα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της χώρας (15/09) και στους μεγαλοπρεπείς εορτασμούς. Με τη πρώτη ευκαιρία θα έρθω να σχολιάσω αναλυτικά. Πάντως έχω ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς με το Μεξικό γιατί πανέμορφη και αγαπημένη η πόλη, αλλά αν δεν πάρεις γεύση από Ακαπούλκο, Κανκούν, Γουαδαλαχάρα, Γουαναχουάτο κλπ κλπ κλπ δεν μπορείς να πεις πως έχεις ολοκληρώσει τη γνωριμία σου με τη χώρα ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom