HI!!!!!

MARY

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Να ήταν μόνο ένα!!
χμμμ...σε ποιο νησι πηγεs στιs Μαλδιβεs και που ακριβωs Ταυλανδη?

Εντυπωσειs γενικα?
Ταυλανδη εκτος απο την πρωτευουσα ειχα κανει μια εκδρομη στην γεφυρα του ποταμου Κβαι και σε μια παραλιακη πολη τις οποιας το ονομα μου διαφευγει αλλά θα ψαξω να το βρω.Το ταξιδι εγινε πριν απο πολλα χρονια αλλα οι εντυπωσεις ηταν φοβερες.
Χωρα με πολλα χρωματα μυρωδιες και αντιθεσεις.Υπερσυνχρονα ξενοδοχεια διπλα σε παραγκουπολεις για τους ντοποιους,υπαιθριες αγορες με χιλιαδες μπαχαρικα τροφιμα και οτι μπορεις να φανταστεις,φαγητο να μαγειρευεται στους δρομους,και ο παραδεισος των"μαιμουδων"[τουλαχιστον τοτε].

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μαρία αν μπορείς άνοιξε ένα θέμα για το ταξίδι σου στον Κβάι, είναι ένα μέρος που θέλω πολύ κάποια στιγμή να πάω. Θάταν ωραία να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου μαζί μας. :)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κι εγω θα'θελα να ακουσω για τη γεφυρα του Κβαι και γενικα για το ταξιδι σου στην περιοχη που φαινεται διαφορετικο απ'το δικο μου.
Η παραλιακη πολη ισωs να ηταν η Παταγια..δεν μπορω να σκεφτω αλλη , ειδικα αν πηγεs με γραφειο.

ipanag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Eυχαριστω για το καλοσορισμα. Ιδου η πρωτη μου απορια. Εχει χρησιμοποιησει κανεις την GTAHOTELS.COM [πληρωνεις προκαταβολικα με την κρατηση ] που ειναι ασυγκριτως φθηνωτερη απο την booking.com ,αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστη ειναι?
Το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ και φίλοι μου, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Όντως μερικές φορές δίνει πολύ καλές τιμές.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
:xalara:Ναι, ναι, κι εγώ θέλω. Δώσε τροφή στους πεινασμένους.
Καλωσήρθες :xalara:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα