• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Help! ;)

Maria2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος - Βραζιλία
Καλησπέρα!!!!

Ελπίζω να σας βρίσκω όλους έτοιμους για καινούργια πράγματα,,,,

Εγώ σκέφτομαι φέτος το καλοκαίρι να επισκεφτώ την Κούβα, με γκρούπ, αλλά μόνη, Θα ήθελα να μάθω (αν κάποιος γνωρίζει)... πόσο επικίνδυνα είναι εκεί ? θα μπορών να κυκλοφορώ μόνη ? ή θα πρέπει να κλειστώ στο ξενοδοχείο όταν δεν έχει δραστηριότητα το γκρούπ...

Ευχαριστώ!

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Καλως ηρθες στο Travelstories.

Συμβουλη πρωτη: Μην πας με γκρουπ, δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσεις περισσοτερα χρηματα και στο τελος να μην νιωσεις τιποτα απο την μαγεια αυτης της υπεροχης χωρα.

Συμβουλη δευτερη: Παρε ενα ταξιδιωτικο οδηγο και κανε search στο φορουμ για να βρεις ταξιδιωτικες ιστοριες και φυσικα την Τravelpedia του Μανου.

Στην Κουβα δεν θα αντιμετωπισεις κανεναν κινδυνο απο εγκληματικοτητα. Η χωρα ειναι πολυ ασφαλεις.

Maria2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος - Βραζιλία
..Σε ευχαριστώ Lyda...ήδη εχω διαβάσει αρκετά απο εδώ για την Κούβα... και γενικά έχω ψάξει αρκετά.... απλά με τρόμαξαν κάποια πόστ... γιαυτό και με άγχωσε λίγο η εγκληματικότητα και σε τι βαθμό υπάρχει εκεί.

Christian

Member
..Σε ευχαριστώ Lyda...ήδη εχω διαβάσει αρκετά απο εδώ για την Κούβα... και γενικά έχω ψάξει αρκετά.... απλά με τρόμαξαν κάποια πόστ... γιαυτό και με άγχωσε λίγο η εγκληματικότητα και σε τι βαθμό υπάρχει εκεί.
Η λέξη εγκληματικότητα δεν υπάρχει στα Κουβανέζικα λεξικά.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Η κούβα πάντως είναι λιγότερο ασφαλής από τη Βόρεια Κορέα. Συγκριτικά, πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ....

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Η κούβα πάντως είναι λιγότερο ασφαλής από τη Βόρεια Κορέα. Συγκριτικά, πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ....
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος? Απο απλή περιέργεια , όχι ότι θέλω να την επισκεφθώ (μου πέφτει πολύ δυτικά:D)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom