• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Hello!! - CUBA

marstamb

New Member
Γεια σας είμαι η Μαρίνα κ λατρεύω τα ταξίδια. Εχω ταξιδέψει σε πολλές της Ευρώπης και όλα μου τα ταξίδια τα οργανώνω μονη μου, οπότε θα ήθελα τις πολύ χρήσιμες συμβουλές σας κ όπου μπορώ να βοηθήσω κι εγώ! Αυτή την περίοδο προετοιμάζω μόνη μου ταξίδι για Κούβα έχω βγάλει ένα προγράμμα . Υπάρχει καποιος που μποεί να μου δώσει συμβουλες και να έχει ταξιδέψει μετά τον κόβιντ. Για παράδειγμα ξέρω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με βενζίνη αν νοικιάσεις αμάξι.

fotast

Member
Γεια σας είμαι η Μαρίνα κ λατρεύω τα ταξίδια. Εχω ταξιδέψει σε πολλές της Ευρώπης και όλα μου τα ταξίδια τα οργανώνω μονη μου, οπότε θα ήθελα τις πολύ χρήσιμες συμβουλές σας κ όπου μπορώ να βοηθήσω κι εγώ! Αυτή την περίοδο προετοιμάζω μόνη μου ταξίδι για Κούβα έχω βγάλει ένα προγράμμα . Υπάρχει καποιος που μποεί να μου δώσει συμβουλες και να έχει ταξιδέψει μετά τον κόβιντ. Για παράδειγμα ξέρω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με βενζίνη αν νοικιάσεις αμάξι.
Ρίξε μια ματιά εδώ...είναι από τα πιο ενημερωμένα νήματα/θέματα στο φόρουμ...

Κούβα - Απορίες Κούβα, πολλές απορίες!

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Υπάρχει καποιος που μποεί να μου δώσει συμβουλες και να έχει ταξιδέψει μετά τον κόβιντ.
Πάρα πολλοί. Σε λίγο θα εμφανιστούν και θα σε κατατοπίσουν.:):):):)
:welcome2:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills