• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Happy thoughts!

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Κάθε μέρα που ξημερώνει και βλέπω τα δυο μου παδιά να είναι υγιή, γεμάτα όρεξη για ζωή και να χαμογελούν με κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στη γη!
Το ότι η δουλειά μου μου επιβάλλει :) να ταξιδεύω τουλάχιστον 6-7 φορές το χρόνο στο εξωτερικό, με κάνει χαρούμενη.
Το ότι ακόμη περνώ πολύ όμορφα με τον άντρα μου μετά από 25 χρόνια κοινής ζωής, με κάνει χαρούμενη....ή μήπως δε θα έπρεπε :haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Happy!!!!!!!!
Πρώτα απ όλα το νούμερο ο γιός μου.
Δευτερον! Τα άλλα δύο παιδιά μου ο Μικης και η Φανή..Μου δίνουν ζωή και χιούμορ!!
εεεεεε και φυσικά οι καλοί μου λίγοι φίλοι που πέφτουν σε γκρεμό για παρτι μου!!:D
Τα ταξίδια μου που όσο ζώ θα πετάω μακρυά!!!
Thanks Def!!

villi

Member
Νεότερη συνήθιζα να λέω ότι η ευτυχία είναι μικρές στιγμές κι όχι συνεχόμενη κατάσταση.Από τότε που έγινα μανούλα όμως η ευτυχία μου είναι κάθε στιγμή μέσα στα μάτια των παιδιών μου,στο χαμόγελό τους,στις χαζούλικες απορίες τους!
Επίσης η φιλοσοφία μου στη ζωή ήταν πάντα η λιτότης,ποτέ δεν αγόρασα ακριβά ρούχα,τσάντες,παππούτσια,ποτέ δεν γλέντησα σε μπουζούκια,ποτέ δεν πήρα ακριβά χαλιά,κουρτινες κλπ...αλλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ταξίδευα!!!
Όταν πρωτογνώρισα τον άντρα μου 18 χρονών φοιτητές και οι δύο,δεν υπήρχε ακόμη αυτοκίνητο αλλά τρέχαμε με τρένα,πλοία,λεωφορεία και είμασταν σκασμένοι από ευτυχία!
Τα τελευταία χρόνια που μεγαλώσαμε πια,νιώθουμε ακόμη εκείνη την παιδιάστικη χαρά κάθε φορά που ετοιμάζουμε βαλίτσες...
Τα παιδιά μου και τα ταξιδια είναι όλη μου η ζωή...όλη μου η ευτυχία!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
με κανει χαρουμενη οτιδηποτε εχει να κανει με τα ανηψια μου και τις ατακες τους.....και βεβαια με κανει χαρουμενη που οταν κουραστω μπορω να τα επιστρεφω!!!!!
με κανει χαρουμενη αυτην την εποχη να μπορω να πηγαινω στην θαλασσα με τους φιλους μου τους βιβλιοφαγους (οχι με ολους....) και να διαβαζουμε τα βιβλια μας χωρις να ανταλλασουμε κουβεντα!
με κανει χαρουμενη η βροχη!!!!!!!!!!και ανηπομονω να βρεξει την Τεταρτη οπως λενε!
με κανει χαρουμενη να παιζω μπιριμπα με τις ωρες χωρις να πρεπει να σκεφτομαι τιποτα αλλο παρα ποια φυλλα εχει ο αντιπαλος!
αυτα!

XRISTOS71

Member
Δεν χωρά αμφιβολία οτι με κάνουν χαρούμενο οι κόρες μου και η γυναίκα μου ;).

Απολαμβάνω όμως και οταν καθομαι μπροστά στην 46'' 3D GTI 16V LCD TV μου και βλέπω σε blueray Disc τον ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ.
Τι λές Δέφ είμαι σε καλό δρόμο :shock::shock:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Απολαμβάνω όμως και οταν καθομαι μπροστά στην 46'' 3D GTI 16V LCD TV μου και βλέπω σε blueray Disc τον ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ.
Το πρώτο δεν το σχολιάζω (και χαίρομαι ιδιαιτέρως να το ακούω στα ζευγάρια) για το δεύτερο πρασινίζω από το κακό μου :D:D:D
όταν ζώ με μια 32άρα LCD και όλοι μου λένε τι να την κάνω μεγαλύτερη τηλεόραση. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο

Last edited by a moderator:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα

Καλά το πας, αλλά έχεις δρόμο ακόμα ως τις 120 ίντσες :D

ikarialover

Member
Εμένα, μεταξύ άλλων, με κάνει χαρούμενη το travel stories!!! Από τότε που σας γνώρισα (εδώ και 7 μήνες περίπου) περνάω πολύ ωραία με την παρέα σας!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εμένα, μεταξύ άλλων, με κάνει χαρούμενη το travel stories!!! Από τότε που σας γνώρισα (εδώ και 7 μήνες περίπου) περνάω πολύ ωραία με την παρέα σας!
Παρόλο που εδώ και εφτά μήνες είμαστε μες την γκρίνια και τη μίρλα;
Δεν είμασταν πάντα έτσι ξέρεις...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι ε; εγω παντα ετσι σας θυμαμαι...
Είχα την αίσθηση οτι παλιά κάναμε πού και πού και καμιά πλάκα. Τώρα νομίζω οτι είμαστε μόνο έτσι όπως μας θυμάσαι...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Είχα την αίσθηση οτι παλιά κάναμε πού και πού και καμιά πλάκα. Τώρα νομίζω οτι είμαστε μόνο έτσι όπως μας θυμάσαι...
Οχι μωρε, χαβαλετζηδες ειμαστε και τωρα απλα απο τοτε που ανακοινωθηκαν τα νεα μετρα και ανοιξαν κανα δυο τοπικ για την κριση επεσε λιγο η ομαδα...
Αλλα ολα κουλ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα