Spyros-007
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Έγραψα το ονομά μου, πήγα στα Smiles(Περισσότερα) καi: Σπύρος ήεγω θελω να μαθω πώς έφτιαξες αυτή την υπογραφή
Έγραψα το ονομά μου, πήγα στα Smiles(Περισσότερα) καi: Σπύρος ήεγω θελω να μαθω πώς έφτιαξες αυτή την υπογραφή
Pregograzie signore
σωστός !!
Αφού είμαστε ξενέρωτοι,περιμένεις δηλαδή να συμμετάσχουν οι Ελληνάρες σε παρόμοια εκδήλωση?Σε λίγο θα δούμε βίντεο απο παντού, εκτός απο εδώ...
Αφού είμαστε ξενέρωτοι,
.
Μπορεί να ζητήσουν εθελοντές για κανένα συρτάκιμα γιατί το λες αυτό???έχεις αποδείξεις??
και σοβαρά τώρα...υπάρχει τρόπος να ξέρουμε ,εκ των προτέρων, σε ποια αεροδρόμια οργανώνονται τέτοιου είδους happening ??
Μη το λες... έχω τύχει σε κάτι ανεπανάληπτα "happenig" σε επαρχιακά Ελληνικά αεροδρόμια...Αφού είμαστε ξενέρωτοι,περιμένεις δηλαδή να συμμετάσχουν οι Ελληνάρες σε παρόμοια εκδήλωση?
Με την καμία..
Δυστυχώς έχω και αποδείξεις,οι περισσότεροι θα ξέρουν,ότι σχεδόν καθημερινά,αλλά περισσότερο τα Σαβ/κα,έχει στο Μοναστηράκι διάφορα χορευτικά & μουσικά σχήματα όπου σε προσκαλούν να συμμετάσχεις,όλοι μας σαν κομπλεξάρες και υπεράνω Ελληνάρες που είμαστε μόλις μας πλησιάσουν την "κάνουμε" με ελαφρά πηδηματάκια..μα γιατί το λες αυτό???έχεις αποδείξεις??
Εγώ πάλι ποτέ,ούτε καν έχω ακούσει για κάποιο,όταν γράφεις happening εννοείς σαν αυτό που πόσταρε η Έρση?Μη το λες... έχω τύχει σε κάτι ανεπανάληπτα "happenig" σε επαρχιακά Ελληνικά αεροδρόμια...
Γράφω "happenig" όχι happenig.Εγώ πάλι ποτέ,ούτε καν έχω ακούσει για κάποιο,όταν γράφεις happening εννοείς σαν αυτό που πόσταρε η Έρση?