• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Happening στο αεροδρομιο της Βηρυτου!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
grazie signore

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
μα γιατί το λες αυτό???έχεις αποδείξεις??:haha::haha::haha:
και σοβαρά τώρα...υπάρχει τρόπος να ξέρουμε ,εκ των προτέρων, σε ποια αεροδρόμια οργανώνονται τέτοιου είδους happening ??
Μπορεί να ζητήσουν εθελοντές για κανένα συρτάκι :haha:

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Αφού είμαστε ξενέρωτοι,περιμένεις δηλαδή να συμμετάσχουν οι Ελληνάρες σε παρόμοια εκδήλωση?
Με την καμία..
Μη το λες... έχω τύχει σε κάτι ανεπανάληπτα "happenig" σε επαρχιακά Ελληνικά αεροδρόμια...

amsterdam

Member
μα γιατί το λες αυτό???έχεις αποδείξεις??:haha::haha:
Δυστυχώς έχω και αποδείξεις,οι περισσότεροι θα ξέρουν,ότι σχεδόν καθημερινά,αλλά περισσότερο τα Σαβ/κα,έχει στο Μοναστηράκι διάφορα χορευτικά & μουσικά σχήματα όπου σε προσκαλούν να συμμετάσχεις,όλοι μας σαν κομπλεξάρες και υπεράνω Ελληνάρες που είμαστε μόλις μας πλησιάσουν την "κάνουμε" με ελαφρά πηδηματάκια..

Και μην πει κανείς ότι στο τέλος βγάζουν το δισκάκι ή το καπελάκι κοκ προκειμένου να συμβάλλουμε (***) με τα χάλκινα κέρματα που μας έχουν απομείνει στην τσέπη..

Δυστυχώς δεν "απελευθερώνεται" ο Έλληνας..

(***)Καθότι έχω έρωτα με την ορθογραφία και γενικότερα τη σωστή γραφή της ελληνικής γλώσσας έψαχνα να βρώ πως θα γράψω σωστά τη λέξη "να συμβάλλουμε",βρήκα αυτή την πολύ ωραία ανάλυση.

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Προχτές το δίκτυο FOX έδειξε το πρώτο επεισόδιο του Mobbed, ενός reality show που έχει να κάνει με άτομα να ζητάνε από μια ομάδα ειδικών να δημιουργήσουν flash mob για εκείνους και τον αντίστοιχο σκοπό τους. Ότι στοιχείο ποπ κουλτούρας πιάνει το Fox, δεν έχει απλά πεθάνει, του έχουμε κάνει και το χρόνο.

Πριν 4-5 χρόνια υπήρχε αυθορμητισμός και το γέλιο ήταν οτί το κοινό δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Τώρα τα flash mobs είναι απλά βαρετά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom