• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

H Athens Airways στην Κοζάνη

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Απο τις 21 Μαίου στο αεροδρόμιο Φίλιππος της Κοζάνης προσγειώνεται πλέον και μια ακόμα αεροπορική εταιρεία,η Athens Airways,σπάζοντας έτσι για πρώτη φορά το επι δεκαετίες μονοπώλιο των Ολυμπιακών Αερογραμμών.
Για τρεις εβδομάδες το εισιτήριο προς Αθήνα με επιστροφή θα κοστίζει 88 ευρω και μετά τη λήξη της προσφοράς ο χαμηλότερος ναύλος θα ανέρχεται στα 133 ευρώ.
Το δρομολόγιο θα εκτελείται καθημερινά απο Δευτέρα έως Παρασκευή απο Αθήνα στις 10.10 το πρωι με άφιξη στην Κοζανη στις 11 και απο Κοζάνη για Αθήνα στις 11.30 με αφιξη στην Αθήνα στις 12.20

(απο ενθετο ταξίδια της εφημ.Μακεδονία)

Traveller

Member
Aυτά τα 88? που τα βρήκε η εφημερις άραγε?

Από 130? και βλέπουμε...

sunset

Member
[πολυτιμη βοηθεια

θα εφτανα στην κοζανη χρησιμοποιωντας τρια μεσα μεταφορας.πολυ χρησιμη η πληροφορια σου γιατι παρεκαμψα την θεσσαλονικη για μια ακομα φορα το τravell stories αποδεικνυεται συν τοις αλλοις και πολυ πολυ χρησιμο...:D

Dancing Queen

Member
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Επιτελους η Κοζανη αποκταει καθημερινη συνδεση με Αθηνα.... με αεροπλανο. Οσοι εχετε κανει τη συγκεκριμενη διαδρομη με το ΚΤΕΛ ή εστω με δικο σας οχημα, ειμαι σιγουρη οτι καταλαβαινετε το λογω της ανακουφισης μου. Με το λεωφορειο 7 εως 7.30 ωρες (πας Νεα Υορκη σχεδον) ενω με το αεροπλανο μιση ωρα με 45 λεπτα... Καθημερινη αεροπορικη συνδεση της Κοζανης με την πρωτευσουσα, και επιτελους ολοκληρωση της περιφημης Εγνατιας οδου (Κοζανη-Γιαννενα μονο 1 ωρα και 10 λεπτα το εκανα προχτες, και Κοζανη-Θεσ/νικη μονο 1 ωρα) δυο πολυ σημαντικα γεγονοτα που αλλαζουν το σκηνικο στην μεχρι πρωτινος "αποκομενη" Δυτικη Μακεδονια. Θα ταξιδεψω παντως με τη συγκεκριμενη πτηση τον Ιουλιο στην επιστροφη μου απο Μυκονο... η τιμη του εισητηριου 81 ευρω Αθηνα - Κοζανη.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
πολύτιμες και οι δικές σου πληροφορίες για το .....οδικό κομμάτι!μόνο 1 ώρα θεσνίκη κοζάνη!έχω χρόνια να πάω ......και φανταζόμουν το δρόμο....ατελείωτο

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ένας φίλος μου πάντως, χάρηκε πάρα πολύ μόλις του το ανέφερα πριν λίγο καιρό όταν διάβασα κάποιο αντίστοιχο δελτίο τύπου.

Καλή αρχή λοιπόν για την νέα διαδρομή της Athens.;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie