• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Hχοι του Δασους 2012...

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
δεν νομιζω οτι εχω ελπιδα να σε πεισω να το επισκευτεις οποτε σταματαω καπου εδω..οσοι ενδιαφερθουν να ερθουν του χρονου θα βρουν πιο πανω αρκετα πραγματα κ οτι θελουν ας ρωτησουν κ προσωπικα να τους πω περισσοτερες λεπτομερειες..σαν φιναλε απλα θα πω οτι προσωπικα προτιμω να ακουω στο συγκεκριμενο πανεμορφο περιβαλλον ηχους παραδοσιακων κρητικων πχ οργανων που εφερε φετος ο χαρουλης (να μη γινει ποτε ''διεθνης'' ευχομαι να τον εχουμε μονο για παρτη μας ;) ) παρα ''κλασσικη'' ή lounge..

οσο για τον ηχητικο τουρισμο μα σου πω την αληθεια αδερφε δεν μου ακουγεται ιδιαιτερα ελκυστικος σαν ιδεα..ειχα την χαρα κ την ευτυχια να ζησω τα παιδικα μου χρονια στην περιοχη του παρανεστιου της δραμας.. ετσι παιδακι ακουγα συνεχεια τους οριτζιναλ ''ηχους τους δασους''..κ επειδη εχω την χαρα πολλα χρονια τωρα να ζω στην πανεμορφη αθηνα μας νομιζω οτι η απαντηση στον συγχρονο τροπο ζωης των αστικων κεντρων δεν ειναι καποια μορφη ηχητικου τουρισμου που λες αλλα η επιστροφη στη φυση με ουσιαστικα τροπο..να ζησει δηλαδη καποιος τη φυση τους ηχους της, τις μυρωδιες της τις γευσεις των καρπων που βγαζει, οχι απλα να την επισκευτει..φιλικα
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αμα θέλεις άκου και κινέζικα στο δάσος. Τι με νοιάζει εμένα?
Η ένσταση μου ήταν για τον τίτλο του φεστιβάλ. Είναι παραπλανητικός, γιατί εμένα που κίνησε το ενδιαφέρον για κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αντίθετα, είναι ένα φεστιβάλ όπως όλα τα άλλα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα