• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

GREEN PROJECT

Traveller

Member
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω για κάτι... μιά φίλη γράφει μια εργασία για τα Green Hotels και κάνει μια ψιλοέρευνα... αν μπορείτε αφιερώστε δύο λεπτάκια για να απαντήσετε στο πιο κάτω ερωτηματολόγιο... σας το ζητάω για χάρη και θα βοηθήσετε και κάποιον στην εργασία του...

GREEN PROJECT PART1 Click here to take survey

GREEN PROJECT PART2 Click here to take survey

dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
λατρεμένο Παρίσι ξανά...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία..Γη του Πυρός
Απήντησα, αλλά απ'ευθείας πάνω στη φόρμα που μου άνοιξε το λινκ που έδωσες. Ελπίζω να μην έπρεπε να κάνω κάτι άλλο. Αν ναι, ενημέρωσε...

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Συπληρωσα κι εγω την φορμα. Καλη επιτυχια στην φιλη σου

amsterdam

Member
Θα σου την κάνω την χάρη αν μου κάνεις και εσύ δύο χάρες καθότι τα link είναι δύο!!

1)Που,πότε,πως έχεις πει το μοναδικό ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στο travestories.
2)Να πεις ευχαριστώ (με το κουμπάκι) σε όλους όσους συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο.

Ευχαριστώ.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
τα έκανα μέχρι το done.
χρειάζεται και η συμπληρωση της φόρμας που βγαίνει μετά?

Traveller

Member
1. Είναι δεδομένο ότι ευχαριστώ πολύ όλους σας και το εκτιμώ... χάρη μου κάνετε και το γνωρίζω καλά...

2. Ψάξε να δεις που έχω πει το μοναδικό ευχαριστώ μου αλλά μην σε πιάσουν τα γέλια...

3. Απλά συμπληρώνετε τις ερωτήσεις στα δύο link... τίποτε άλλο...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
το συμπλήρωσα και εγώ χωρίς να ζητήσω ανταλλάγματα. Επιφυλάσσομαι όταν συναντηθούμε θα σου παραδώσω κατάλογο αιτημάτων.

Last edited by a moderator:

Loca Corazon

Member
Οκ και από εμένα.

Ξέρω τι σημαίνει έρευνα και ερωτηματολόγια οπότε δεν τείθεται θέμα χάρης. Άλλωστε το θέμα της έρευνας είναι πολύ ενδιαφέρον.

Καλή επιτυχία.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
και από μένα οκ.

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Μόλις πριν λίγο καιρό βοηθούσα τον άντρα μου στο διδακτορικό του με την καταχώρηση των απαντήσεων ανάλογων ερωτηματολογίων (άλλο το αντικείμενο φυσικά και πολύ πιο πολύπλοκα) και ξέρω πολύ καλά πόσο σημαντικές είναι οι απαντήσεις σε τέτοιες έρευνες , οπότε φυσικά και βοήθησα τη φίλη σου..καλή της επιτυχία.

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Γενικα μου αρεσει να απανταω σε ερωτηματολογια...!!Αφου βοηθησα κιολας...εκανα την καλη μου πραξη και για σημερα!!!:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom