paefstra
Member
Πηρες? Ημουν μεσα 11.25 και ειχαν εξαντληθει.Γύρω στις 11.25 άνοιξαν
Πηρες? Ημουν μεσα 11.25 και ειχαν εξαντληθει.Γύρω στις 11.25 άνοιξαν
Έδειχναν εξάντλημενα πριν τις 11:20Αποκλείεται γιατί τότε είχαν ήδη εξαντληθεί.
Νιώθω ακριβώς το ίδιο.Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι,δε γίνεται κάθε φορά να είμαστε πάνω από τα κινητά μας και στο τέλος να μη καταφέρνουμε τίποτα..ειλικρινά με έχει κουράσει όλο αυτό το σκηνικό.Προσωπικά,δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να συνεχίσω,είναι ψυχοφθόρο..
Πίστεψέ με ,ήμουν συνέχεια επάνω από τι κινητό μου με ελάχιστες εξαιρέσεις,γιατί φυσικά έχουμε και άλλες δουλειές..αισθάνομαι ότι με κοροιδεύουν..ούτε με τους κωδικούς cu 1+1 δεν είχα ταλαιπωρηθεί έτσι στο παρελθόν!δε νομίζω ότι αξίζει,μια χαρά είναι και τα μίλια που μαζεύουμε..Νιώθω ακριβώς το ίδιο.
Η Green city το κάνει επίτηδες και όλο αλλάζει την ωρα. Είναι σα να μας δουλεύουν.
Σε πιστεύω, ήμουν και γω απο πανω. Έκανα συνέχεια refresh. Εχω αρχίζει να πιστεύω ότι τα τρώνε εσωτερικά.Πίστεψέ με ,ήμουν συνέχεια επάνω από τι κινητό μου με ελάχιστες εξαιρέσεις,γιατί φυσικά έχουμε και άλλες δουλειές..αισθάνομαι ότι με κοροιδεύουν..ούτε με τους κωδικούς cu 1+1 δεν είχα ταλαιπωρηθεί έτσι στο παρελθόν!δε νομίζω ότι αξίζει,μια χαρά είναι και τα μίλια που μαζεύουμε..
Να σου πω κι εμένα μου περνάει από το νου..Σε πιστεύω, ήμουν και γω απο πανω. Έκανα συνέχεια refresh. Εχω αρχίζει να πιστεύω ότι τα τρώνε εσωτερικά.