traveladdict
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λος Άντζελες
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Πολλές φορές οι πτήσεις για Σ.Φ. είναι φτηνότερες από το να πας οδικώς.παιδια, ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες σας.μαλλον θα προτιμησω ελικοπτερο και βαρκαδα.ξερετε αν υπαρχουν δωματια στο φαραγγι ή μενεις σε καποια περιοχη εκτος?για σαν φρανσισκο απο λος αντζελες ποση ωρα είναι?η διαδρομη βγαίνει με τη μια η κανεις διανυκτερευσεις?δε θα εχουμε δυστυχως πολλα λεφτα και μαλλον δε μας βλεπω να πηγαίνουμε σαν φρανσισκο.
Δες αν σε παίρνει να πας αεροπορικώς και να μείνεις 2 μέρες τουλάχιστον στο Σ.Φ.
Το Λ.Α. -άσχετα με το τι λένε οι υπόλοιποι - δεν εξαντλείται ούτε μέσα σε 2 βδομάδες. Είναι τεράστιο και κάθε μέρα μπορείς να κάνεις πράγματα - δες το τόπικ που έχω ανοίξει με τον τίτλο Λος Άντζελες.
Εγώ είμαι εκεί 3 μήνες το χρόνο και σε πληροφορώ δεν έχω πλήξει ούτε στιγμή!!! Αν και όλοι λένε ότι χρειάζεται αυτοκίνητο, σε πληροφορώ ότι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, μια χαρά πας όπου θέλεις. Πρέπει όμως να κάνεις καλό σχεδιασμό, για να μη χάσεις χρόνο, ή να μη καταλήξεις σε καμιά γειτονιά που οι λευκοί δεν περνάνε ούτε απ'έξω!
Το Σ.Φ. βέβαια είναι άλλη υπόθεση, πιο ευρωπαϊκό και πιο κοντά στις δικές μας πόλεις.