Όταν βάλεις τον προορισμό που θέλεις λογικά πρέπει να σου δίνει πιθανές διαδρομές.Εγώ τις τσεκάρω κι επιλέγω.Έχω κάνει πατάτες δε το συζητώ αλλά το gps δεν είναι σε θέση να γνωρίζει κατάσταση οδοστρώματος,πιθανα στενά απο τα οποία ''κόβουμε'' δρόμο κλπ.Μου βγάζει πχ 3 διαδρομές με τα χιλιόμετρα της κάθε μιας κι αν πρόκειται για δρόμο ταχείας κυκλοφορίας ή επαρχιακό.Τώρα αν κάπου γίνονται έργα ή πολύ πρόσφατα μονοδρομήθηκε κάποιο σημείο και άλλα τέτοια δυστυχώς θα τύχουν.Αλλά και πάλι θα σου δώσει λύσει με κάποια χιλιόμετρα παραπάνω.Δες με λεπτομέρεια τις ρυθμίσεις,ίσως κάτι σου έχει ξεφύγει.Είναι λογικό μέχρι να του πάρεις τον αέρα.
ηρθα το ειδα και απ' οτι ειδα στις επιλογες εχω το ''ταχυτερη διαδρομη'' και οχι με τα ''ποδια''...κατι δε μου καθεται καλα...ρε παιδια στην Εδεσσα πηγα και ευτυχως ηξερα να γυρισω γιατι αν πηγαινα εκει που με εστελνε ακομη στους καταρακτες θα ημασταν !!! τεσπα θα αρχισω τις βολτες στο νομο για να δω αν παει καλα...
Αν έχεις smartphone ή tablet με gps θα σου βγει φθηνότερα και πιο βολικά αν αγοράσεις απλά μια εφαρμογή. Εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος από το navigon. Για σκέτο gps δεν ξέρω, γενικά η αγορά αυτή φθίνει