renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
Το παλεύω το πράμα.
Απο όσο με ξέρετε η Goa-kerala μου πάει?
Απο όσο με ξέρετε η Goa-kerala μου πάει?
Θες την αλήθεια?Το παλεύω το πράμα.
Απο όσο με ξέρετε η Goa μου πάει?
πάντα την αλήθεια όσο και άν πονάει...Θες την αλήθεια?
Δε νομίζω... Διάβασε παρακάτω.Προσεχε τι θα πεις! Μην την χασουμε για παντα εκει!
Η Goa σου πάει πιό πολύ από το... Μπαλί. Όμως, το Μπαλί έχει ενδοχώρα που η Goa στερείται. Θάλασσα κατώτερη των άλλων (Ινδικού, Ειρηνικού), καθότι Αραβική θάλασσα, δηλαδή κιτρινωπό χρώμα νερών. Δεν μπορείς να την πείς Ινδία καθαρά, έχει πολλά διαφορετικά στοιχεία (χριστιανική). Για πριν 15-20 χρόνια ήταν σαφώς καλύτερα, πιό αυθεντική, τώρα...πάντα την αλήθεια όσο και άν πονάει...
Για πες κατιτίς για Κέραλα....Διαβάζω το 'Θεό των μικρών Πραγμάτων' αυτές τις μέρες, και έχω ξεσηκωθεί...Η Goa σου πάει πιό πολύ από το... Μπαλί. Όμως, το Μπαλί έχει ενδοχώρα που η Goa στερείται. Θάλασσα κατώτερη των άλλων (Ινδικού, Ειρηνικού), καθότι Αραβική θάλασσα, δηλαδή κιτρινωπό χρώμα νερών. Δεν μπορείς να την πείς Ινδία καθαρά, έχει πολλά διαφορετικά στοιχεία (χριστιανική). Για πριν 15-20 χρόνια ήταν σαφώς καλύτερα, πιό αυθεντική, τώρα...
Έρση, θυμάσαι πώς ήταν η Χαλκιδική πριν 20 χρόνια? Για Σιθωνία μιλάω, όχι Κασσάνδρα. Τώρα ξέρεις πώς είναι... Κάπως έτσι.
Για περισσότερα, Ρενάτα, αν θες στείλε π.μ.
Ά, τώρα το έιδα, έβαλες και Kerala μέσα. Έτσι αλλάζει το πράγμα...
Η Kerala είναι η αγαπημένη μου. Δυό φορές πήγα και θα πήγαινα ξανά και ξανά. Όσο για ιστορία, μη βάζεις φυτίλια... Εδώ η Μαλαισία είναι ακόμα στη μέση! Μακάρι νά' χα το χρόνο να γράψω και για Ιρλανδία και για Ανδαλουσία και... και...Για πες κατιτίς για Κέραλα....Διαβάζω το 'Θεό των μικρών Πραγμάτων' αυτές τις μέρες, και έχω ξεσηκωθεί...
(και ιστορία να γράψεις, ακόμα καλύτερα...χε χε!)
Κρουαζιέρα στο Coconut Lagoon!!! Μεγάλε, έγραψες πάλι!