• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Goa.την βοήθεια του κοινού παρακαλώ!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Το παλεύω το πράμα.
Απο όσο με ξέρετε η Goa-kerala μου πάει?:shock:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Προσεχε τι θα πεις! Μην την χασουμε για παντα εκει!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
πάντα την αλήθεια όσο και άν πονάει...:cool:
Η Goa σου πάει πιό πολύ από το... Μπαλί. Όμως, το Μπαλί έχει ενδοχώρα που η Goa στερείται. Θάλασσα κατώτερη των άλλων (Ινδικού, Ειρηνικού), καθότι Αραβική θάλασσα, δηλαδή κιτρινωπό χρώμα νερών. Δεν μπορείς να την πείς Ινδία καθαρά, έχει πολλά διαφορετικά στοιχεία (χριστιανική). Για πριν 15-20 χρόνια ήταν σαφώς καλύτερα, πιό αυθεντική, τώρα...

Έρση, θυμάσαι πώς ήταν η Χαλκιδική πριν 20 χρόνια? Για Σιθωνία μιλάω, όχι Κασσάνδρα. Τώρα ξέρεις πώς είναι... Κάπως έτσι.

Για περισσότερα, Ρενάτα, αν θες στείλε π.μ.

Ά, τώρα το έιδα, έβαλες και Kerala μέσα. Έτσι αλλάζει το πράγμα...

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Η Goa σου πάει πιό πολύ από το... Μπαλί. Όμως, το Μπαλί έχει ενδοχώρα που η Goa στερείται. Θάλασσα κατώτερη των άλλων (Ινδικού, Ειρηνικού), καθότι Αραβική θάλασσα, δηλαδή κιτρινωπό χρώμα νερών. Δεν μπορείς να την πείς Ινδία καθαρά, έχει πολλά διαφορετικά στοιχεία (χριστιανική). Για πριν 15-20 χρόνια ήταν σαφώς καλύτερα, πιό αυθεντική, τώρα...

Έρση, θυμάσαι πώς ήταν η Χαλκιδική πριν 20 χρόνια? Για Σιθωνία μιλάω, όχι Κασσάνδρα. Τώρα ξέρεις πώς είναι... Κάπως έτσι.

Για περισσότερα, Ρενάτα, αν θες στείλε π.μ.

Ά, τώρα το έιδα, έβαλες και Kerala μέσα. Έτσι αλλάζει το πράγμα...
Για πες κατιτίς για Κέραλα....Διαβάζω το 'Θεό των μικρών Πραγμάτων' αυτές τις μέρες, και έχω ξεσηκωθεί...
(και ιστορία να γράψεις, ακόμα καλύτερα...χε χε!)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Για πες κατιτίς για Κέραλα....Διαβάζω το 'Θεό των μικρών Πραγμάτων' αυτές τις μέρες, και έχω ξεσηκωθεί...
(και ιστορία να γράψεις, ακόμα καλύτερα...χε χε!)
Η Kerala είναι η αγαπημένη μου. Δυό φορές πήγα και θα πήγαινα ξανά και ξανά. Όσο για ιστορία, μη βάζεις φυτίλια... Εδώ η Μαλαισία είναι ακόμα στη μέση! :haha: Μακάρι νά' χα το χρόνο να γράψω και για Ιρλανδία και για Ανδαλουσία και... και... :(

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
εχω φάει τον google σχετικά...
στο Μπαλί έχω πάει τρείς φορές αλλα δεν με χαλάει να παω στο σπίτι μου πάλι:D
βρήκα και καλά εισιτήρια για goa.ναί έχει πολλούς ναούς..η παληά πόλη έχει την πατίνα της σκουριάς λεει..για θάλασσα δεν με νοιάζει,θέλω να δεί το μάτι μου διαφορετικά πράγματα στην ενδοχώρα..τέτοια άραγε έχει?

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Αμ καλά το είχα καταλάβει εγώ πως θα μου ταίριαζε η Κέραλα....

Όσο για τις ιστορίες, α, όλα κι όλα, να μπουν προτεραιότητες!!! Να τελειώσουμε τη Μαλαισία όμορφα κι ωραία, κι αμέσως μετά να πιάσουμε την Ινδία! Να βοηθήσω κι εγώ, βρε παιδί μου! Να μαγειρεύω εγώ, να γράφεις εσύ!:p

υ.γ. με αποτέλειωσε ο elgeo με τη βάρκα του........:lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα