dmdoc
Member
Εννοείται οτι την έχω φάει,και ομολογώ ήταν καταπληκτική....από τις καλύτερες.Την συγκεκριμένη σούπα την έχεις δοκιμάσει; γιατί εγώ που διάβασα πώς παρασκευάζεται με έπιασε μια τάση.... περίεργη
Εννοείται οτι την έχω φάει,και ομολογώ ήταν καταπληκτική....από τις καλύτερες.Την συγκεκριμένη σούπα την έχεις δοκιμάσει; γιατί εγώ που διάβασα πώς παρασκευάζεται με έπιασε μια τάση.... περίεργη
Να πας αλλά καλύτερα άλλη εποχή π.χ άνοιξη, ο συνδιασμός μπύρας-κρύου οδηγεί σε εξαντλητική επίσκεψη ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο WC...Και στα δικά μας
Νεντέλια, με ποια αεροπορική πήγες;
Axaxa, ξέρω για μπύρα & κρύο, μόλις γύρισα από Βελιγράδι ! Πολύ χρήσιμη η ιστορία σου παρεμπιπτόντωςΝα πας αλλά καλύτερα άλλη εποχή π.χ άνοιξη, ο συνδιασμός μπύρας-κρύου οδηγεί σε εξαντλητική επίσκεψη ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο WC...
Πήγα με LOT απευθείας Βαρσοβία και Κρακοβία με τρένο.
Ευτυχώς που ήμουν σε άλλη χώρα με φτηνή μπύρα αλλιώς θα ζήλευα αφόρητα...Axaxa, ξέρω για μπύρα & κρύο, μόλις γύρισα από Βελιγράδι ! Πολύ χρήσιμη η ιστορία σου παρεμπιπτόντως
Σε ρώτησα γιατί νόμιζα πως η LOT έχει διακόψει τις πτήσεις από Αθήνα. Θα ήθελα να πάω Ανοιξη στην Πολωνία.
Εχω μπλέξει με έναν κρυουλιάρη μωρέΓεια σου ρε Θανασαρα ξεναγε .. Αντε Φενια ακομα να πας ??
Με φουντούκι δοκίμασες; Με σοκολάτα; Εγώ τώρα που κρύωσε ο καιρός ρίχνω λίγη στο πρωινό μου (βρασμένη βρώμη σε γάλα με maple syrup-κόλαση)!εγώ προτίμησα τη μπύρα γενικότερα αλλά και οι βότκες ειδικά με κράνμπερι, βύσσινα κτλ δε με χάλασαν...
Το έχει ο άτιμος!το ταξίδι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αλλά ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του του ήταν η γνωριμία με τον δικό μας ThanasisU2 μας βοήθησε πάρα πολύ σε πολλά θέματα, έχει απίστευτες γνώσεις για την πόλη και μπορεί να σας πει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, είναι ένα πολύ γλυκό και ευγενικό παιδί αλλά το καλύτερο είναι οτι είναι και ιδανική παρέα για μπυροποσία μέχρις εσχάτων. Θανάση σε ευχαριστώ πολύ και από εδώ και επιφυλάσσομαι....
Λοιπόν θα το πω κι ας με πάρετε με τις πέτρες, οτι ποτό έχει άρωμα φουντουκιού το σιχαίνομαι, επίσης δεν τρώω σοκολάτα παρά μόνο μαύρη και με κακάο τουλάχιστον 60%, οπότε δεν μπήκα καν στον κόπο...Με φουντούκι δοκίμασες; Με σοκολάτα; Εγώ τώρα που κρύωσε ο καιρός ρίχνω λίγη στο πρωινό μου (βρασμένη βρώμη σε γάλα με maple syrup-κόλαση)!
Μια χαρα σε βρισκω!!!!Ξερεις και να τρως και να πινεις!!!!Λοιπόν θα το πω κι ας με πάρετε με τις πέτρες, οτι ποτό έχει άρωμα φουντουκιού το σιχαίνομαι, επίσης δεν τρώω σοκολάτα παρά μόνο μαύρη και με κακάο τουλάχιστον 60%, οπότε δεν μπήκα καν στον κόπο...
Βόκτα ήπια cranberry, raspberry, cherry και zubrowka. Οι τρεις πρώτες κατεβαίναν νεράκι οι άτιμες, η zubrowka οτι πρέπει για το κρύο και οτι πρέπει για να προετοιμάσει το στομάχι για την βαριά Πολωνική κουζίνα.
Έφερα μαζί μου τελικά raspberry αλλά για πρωινό πίνω μόνο καφέ οπότε νομίζω οτι θα είμαι βαρύ περιστατικό αν τη ρίχνω στον καφέ μου...
Όσον αφορά τις μπύρες κατά πλειοψηφία έπινα Okocim, Tyskie και Zywiek με την τελευταία νομίζω (η ποσότητα δεν μου επιτρέπει να είμαι αντικειμενική) να είναι ένα κλικ παραπάνω.
Τελικά άξιζε η ξενάγηση; Eίχα το ίδιο δίλημμα και τελικά επέλεξα να μπω μετά τις τρεις ώστε να δω το χώρο με περισσότερη ησυχία.Στο Auschwitz I δεν υπήρχε δυνατότητα για είσοδο χωρίς την ενσωμάτωση σε κάποιο γκρουπ από τις 10.00-15.00 εκτός αυτών των ωρών μπορούσες να περιηγηθείς ατομικά. Η ξενάγηση κόστιζε 40zl (10ευρώ) και περιελάμβανε και ξενάγηση στο Auschwitz II- Birkenau, δε μπορώ προτείνω σε κάποιον να το επισκεφτεί ή όχι είναι πολύ προσωπική επιλογή και ιδιαίτερα δυσάρρεστη εμπειρία, δεν παύει όμως να είναι ιστορία και να έρχεσαι αντιμέτωπος με τη χειρότερη πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης.