Lit2
New Member
καλησπέρα, έβαλες κανονικά τα στοιχεία της κάρτας και την δέχτηκε;Σήμερα έκανα δοκιμή και κατάφερα να αγοράσω κανονικά εισιτήρια από την Ryanair, οπότε να το έχετε στον νου σας ότι γίνεται.
καλησπέρα, έβαλες κανονικά τα στοιχεία της κάρτας και την δέχτηκε;Σήμερα έκανα δοκιμή και κατάφερα να αγοράσω κανονικά εισιτήρια από την Ryanair, οπότε να το έχετε στον νου σας ότι γίνεται.
Προσοχή!!! Δεν μπορείς να το κάνεις έτσι. Πρέπει ο συνολικός ναύλος να είναι Max 300€ αλλιώς δεν γίνεται.1) το voucher λειτουργεί ως εκπτωτικός κωδικός, δηλαδή σε μια πτήση 310 ευρώ μπορώ να βάλω 300 voucher + 10 ευρώ από την τσέπη μου.
Ευχαριστώ για την απάντηση! Προσπάθησες όμως να πληρώσεις με Freedom Pass ή με Freedom Pass Voucher;Προσοχή!!! Δεν μπορείς να το κάνεις έτσι. Πρέπει ο συνολικός ναύλος να είναι Max 300€ αλλιώς δεν γίνεται.
Σε προχτεσινή προσπάθεια μου να βγάλω εισητήρια για Εδιμβούργο, ύψους 360€, δεν μου έδινε την δυνατότητα να το κάνω. Έφτανα στην πληρωμή και δεν την δεχόταν. Επικοινώνησα και με την ίδια την την Aegean αλλά και με τουριστικά πρακτορεία. Αναγκάστηκα στο τέλος να πληρώσω χωριστά τα εισιτήρια πήγαινε και έλα για να καταφέρω να χρησιμοποιήσω το FreedomPass.
Με FreedomPass σκέτο.Ευχαριστώ για την απάντηση! Προσπάθησες όμως να πληρώσεις με Freedom Pass ή με Freedom Pass Voucher;
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να πληρώσω το μισό ποσό από το freedom pass και το υπόλοιπο από την προσωπική μου χρεωστική κάρτα από την esky αν γνωρίζεται !Καλησπέρα, έχω κάνει αίτηση για freedom pass voucher. Μου στάλθηκε e-mail που δείχνει τον διπλασιασμό που έγινε και όταν χρησιμοποιώ τον κωδικό για να κάνω κράτηση εισιτηρίου κάνει μικρότερη έκπτωση από το ποσό που έχω δώσει για τον διπλασιασμό. Αφαιρεί μόνο την αξία του εισιτηρίου και καλούμαι να πληρώσω τους φόρους (ενώ επαρκεί το ποσό για την συνολική αξία του εισιτηρίου). Κάνω κάτι λάθος ή απλά είναι έτσι και δεν δέχεται την έκπτωση και στους φόρους; Επίσης, γνωρίζετε αν υπάρχει η δυνατότητα να μου επιστραφούν τα λεφτά μου από το voucher;
Καλησπέρα, γνωρίζεις αν μπορούμε ακόμη να κλείσουμε ταξίδι για εξωτερικό ή ήταν μεχρι 30 Σεπτρεμβρίου;Σήμερα έκανα δοκιμή και κατάφερα να αγοράσω κανονικά εισιτήρια από την Ryanair, οπότε να το έχετε στον νου σας ότι γίνεται.