Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,είδα ότι έχει και μια έκπτωση μέχρι 31.12, οπότε, μένει να αποφασίσω αν θα πάω Γενική είσοδο ή σε αριθμημένη και ίσως να περίμενω λίγες μέρες ακόμα να δω και τιμές για την Ίμολα.Από εκεί ψώνισα κι εγώ για Ουγγαρία και ψωνίζω. Άψογοι.
Και εγώ το σκέφτομαι πιο πολύ για bronze, νομίζω όπου και να κάτσουμε δεν θα το μετανιώσουμε!!Με βάλατε στο τρυπάκι κι εμένα να ψάχνω εισιτήρια για f1 μεσημεριάτικα...
Τα εισιτήρια για το GP Βουδαπέστης είναι οικονομικά σε σχέση με άλλες πίστες, το πρόβλημα είναι ότι έχω πάει Βουδαπέστη (και θα ξαναπάω 2 εβδομάδες περίπου μετά το GP), αυτός είναι και ο λόγος που το σκέφτομαι.
Κατά τα άλλα για τη συγκεκριμένη πίστα να βγάλω silver (στα 186) ή bronze (στα 108)? Αξίζει η διαφορά της τιμής?
" Tickets and E-Tickets will be sent latest 10 days prior the race. " αυτό μου αναγράφει σε email που μου ήρθε μετά την αγορά.Απ'ότι διάβασα σου τα στέλνουν με email το αργότερο 2 εβδομάδες πριν το GP
Τα στέλνουν με μεηλ. Τα τυπώνεις ή τα έχεις στο κινητό σου.@GTS έβγαλα για Βουδαπέστη τελικά και θα δω μήπως μπορώ να πάω και για Πάσχα στην Μπολόνια σε συνδυασμό με τον αγώνα στην Ίμολα. Μια τελευταία ερώτηση: Τα εισιτήρια στέλνονται σε email και απλώς εκτυπώνεις και πας ή στα στέλνουν με ταχυδρομείο;