23 Μαρτίου 2011 #1 zmaria Member Μηνύματα 1.335 Likes 1.202 Επόμενο Ταξίδι Ρώμη (αμήν) Ταξίδι-Όνειρο Κούβα,Περού,Ν.Αφρική Τρέξτε λατινολάτρες!! Εγώ έκλεισα εισητήρια http://www.badmintontheater.gr/show_event.asp?eid=111
25 Μαρτίου 2011 #2 Alexandraaa Member Μηνύματα 260 Likes 34 Ταξίδι-Όνειρο Αργεντινή-Κούβα Αχχ λατρεύω το tango αλλά δυστυχώς θα είμαι εκτός Αθήνας γιατί σπουδάζω στην επαρχία Πρέπει να είναι υπέροχη παράσταση.
Αχχ λατρεύω το tango αλλά δυστυχώς θα είμαι εκτός Αθήνας γιατί σπουδάζω στην επαρχία Πρέπει να είναι υπέροχη παράσταση.
6 Μαϊου 2011 #3 zmaria Member Μηνύματα 1.335 Likes 1.202 Επόμενο Ταξίδι Ρώμη (αμήν) Ταξίδι-Όνειρο Κούβα,Περού,Ν.Αφρική Καταρχάς να πω, πως η παράσταση ήταν υπέροχη! Υπέροχη όμως!! Κατά δεύτερον να μια άλλη ευκαιρία για ένα ταγκό στην Αθήνα Athens Daily Secret - Μυστικά μαθήματα τανγκό#
Καταρχάς να πω, πως η παράσταση ήταν υπέροχη! Υπέροχη όμως!! Κατά δεύτερον να μια άλλη ευκαιρία για ένα ταγκό στην Αθήνα Athens Daily Secret - Μυστικά μαθήματα τανγκό#
7 Μαϊου 2011 #4 amsterdam Member Μηνύματα 814 Likes 280 Το daily secret το παρακολουθώ από γέννησής του,πολλά καλά tips...