Όποιος έχει λίγο χρόνο είναι εύκολο να μου πει 2-3 λογία για το πως λειτουργεί όλο αυτό; Το κοίταξα και είδα πως επιλεγείς τους δικούς σου 5 παίχτες! Σωστά; Μέτα πως πάει; Τι άλλο γίνεται; Επίσης η συμμετοχή είναι 10 ΕΥΡΩ όπως λέει;
Η παίζουμε η δεν παίζουμεΤο φαντασι είναι δωρεάν, και επιλέγεις 8 παίχτες. Κάθε αγωνιστική αλλάζεις 3.
Εσύ πρέπει να αναφέρεσαι σε κάποιο φαντασι στοιχηματικης εταιρείας.
Προφανώς και δεν μετράνε οι πόντοι της πρώτης αγωνιστικής. Έλεγα αν θέλατε να τους μετράμε εικονικά.(μαζεψα και αρκετούς, θα με συνέφερε χοχοχοχο)
Αν είναι στους χρήσιμους όχι, αλλιώς προφανώς κάθε παίκτης μπαίνει μόνο στη θέση όπου αγωνίζεται, αν και κάποιοι είναι δηλωμενοι διπλοθεσιτες.Λοιπόν ο κορμός της ομάδας μου αποτελείται από Καλάθη, Πρίντεζη, Τόμας, Καμπάτσο, Ντέτοβιτς και συμπληρωματικούς με λίγα χρήματα τους Μαχμούτογλου, Τζέκιρι, Μπαλμπαι.
Η επιλογή του Jekiri έγινε μιας και θα παίξει αντίπαλος με τους σέντερ του Παναθηναϊκού και μετά λογικά θα γίνει ανταλλαγή.
Υπάρχει η δυνατότητα με τα κόκκινα και πράσινα βελάκια να αλλάζεις θέση στους παίκτες.Γνωρίζει κανείς αν έχει σημασία σε ποια θέση είναι ο κάθε παίκτης? εννοώ αν είναι στη χρησιμότητα ή όχι.
Noμισώ ότι κατάλαβα λάθος την ερώτηση. Αν εννοείς αν ο ίδιος SF σου δίνει τους ίδιους πόντους είτε ως βασικός είτε ως ένας εκ των τριών αναπληρωματικών, η απάντηση είναι ναι, δεν παίζει ρόλο σε ποια θέση είναι.Αν είναι στους χρήσιμους όχι, αλλιώς προφανώς κάθε παίκτης μπαίνει μόνο στη θέση όπου αγωνίζεται, αν και κάποιοι είναι δηλωμενοι διπλοθεσιτες.
αυτό ξέρω και εγώ.αλλά γιατί υπάρχει η δυνατότητα να τους αλλάξεις θέση μέσα στην οκτάδα?ίσως για τους διπλοθεσίτες για να κάνεις χώρο σε κάποιον άλλο? Πιθανόν για αυτό τον λόγο βελάκια δεν εμφανίζει σε όλους?Noμισώ ότι κατάλαβα λάθος την ερώτηση. Αν εννοείς αν ο ίδιος SF σου δίνει τους ίδιους πόντους είτε ως βασικός είτε ως ένας εκ των τριών αναπληρωματικών, η απάντηση είναι ναι, δεν παίζει ρόλο σε ποια θέση είναι.