Σωστός, βέβαια λίγο πολύ όλοι τα έχουμε δεσμευμένα αυτά τα τα 3.7 γιατί ο λαρκιν φλέγεται αυτό το καιρό.Βέβαια κάπου εδώ να πω ότι το μπάτζετ είναι και σχετικά πλασματικό. Δηλαδή. Αν εγώ δεν σκοπεύω να πουλήσω ποτέ τον Λάρκιν, από εδώ και μπρος, τα 3.73 που κοστίζει (και ένας θεός ξέρει πόσα θα φτάσει) δεν μου λένε απολύτως τίποτα γιατί δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Ομοίως και για Μίροτιτς.
Αφού μεταξύ σοβαρού και αστείου σκεφτόμουν μήπως με συμφέρει να τραυματιστεί ο Λάρκιν γιατί τότε και μόνο τότε τα 19+που έχω θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εξ ολοκλήρου.....
Πας να μπερδέψει τους αντιπάλους εεεεε;Την επόμενη αγωνιστική βέβαια ο Λάρκιν θα κάνει ίσως και πάνω από 4, οπότε λέω, δε ξέρω ιδέες πετάω, πουλώντας τον να μπορείς να κάνεις μια πολύ πιο πλήρη ομάδα. Ειδικά αν το μπάτζετ είναι σχετικά χαμηλά.
Ποιος ξέρει??? Μπορεί να παίζω mind games και εγώ....Πας να μπερδέψει τους αντιπάλους εεεεε;
Πρέπει να μπήκε μόλις στο league μαςΠαιδιά ποιος είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος? Flaming flamingos (που νομίζω είναι νέο όνομα, ποιοι ήταν το παλιό?)