Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Συγγνώμη που φεύγω εκτός θέματος, αλλά ήθελα να σας πω ότι από την ώρα που ειδα το ακόλουθο βίντεο πριν 10 λεπτά, αποφάσισα ότι είμαι Σέλτικς
Παλιο και καλο.... Τυπακι απο τα λιγα..... γελουσα τρελα οταν το πρωτοειδα...Συγγνώμη που φεύγω εκτός θέματος, αλλά ήθελα να σας πω ότι από την ώρα που ειδα το ακόλουθο βίντεο πριν 10 λεπτά, αποφάσισα ότι είμαι Σέλτικς
Και αν θέλει να κάνει την γύρα του ας την κάνει. αρκεί αν κολλήσει να το ανακοινώσει πριν την έναρξη της αγωνιστικής...Μα και αυτός ο Λοβέρν, δεν κάθεται σπίτι του? Πού κυκλοφορεί και κολλάει ο άτιμος???
Παίζουμε μόνο με τα ματς που γίνονται στην ώρα τους ή τα αναβληθεντα που γίνονται πριν ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική.τωρα που ειπαν οτι τα ματς που ακυρώνονται δε θα ληγουν 20-0, αλλα θα γίνονται άλλη ημερομηνια. τι θα γινει με τους ποντους?
θα κανουμε ομαδα για 2 ματς? θα μας βαζουν τους ποντους οταν γινει το ματς? δε θα παιζονται καθολου αυτα τα ματς?
αχταρμα το καναμε
Έτσι φαίνεται από το τελευταίο μήνυμα τους. Είναι λίγο άδικο για match που ακυρώνονται την τελευταία στιγμή (και νομίζω αφού έχει ξεκινήσει η αγωνιστίκη) όπως το Βιλερμπάν - ΠΑΟ. Είχα δύο παίχτες σε μία από τις ομάδες μου και περιμένα να πάρω τους πόντους αναδρομικά αλλά τι να κάνεις. O tempora, o mores.Παίζουμε μόνο με τα ματς που γίνονται στην ώρα τους ή τα αναβληθεντα που γίνονται πριν ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική.
Δηλαδή σε μονή εβδομάδα (μη διαβολοβδομαδα) που το ματς της πέμπτης πήρε αναβολή κι έγινε το Σάββατο, το ματς αυτό μετράει. Αντίθετα, αν το ίδιο ματς γίνει αφού μεσολαβήσει άλλη αγωνιστική, δε μετράει. Ίσως γι αυτά τα καθυστερημένα εξ αναβολής γίνουν άλλες "εμβόλιμες αγωνιστικές φαντασι ".
Λόγω πολλών αναβληθεντων αυτή την εβδομάδα, έχουμε πέντε αλλαγές.