ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
εχει τον Σωτηρη Καλιβατση για να την τιθασευσει!!Έχει καλή φωνή η Αντιγόνη, Latina...αλλά δε την τιθασεύει σωστά και βγαίνει ένας αχταρμάς!
εχει τον Σωτηρη Καλιβατση για να την τιθασευσει!!Έχει καλή φωνή η Αντιγόνη, Latina...αλλά δε την τιθασεύει σωστά και βγαίνει ένας αχταρμάς!
Εσύ σταμάτα...γιατί ακόμη έχω το βιντεάκι με τις εξομολογήσεις σου που δεν το ανέβασα στο διαδίκτυο!Γιατι κανουν αυτα τα μπουκλακια στα μαλλιων των κοριτσιων??
Λες και βλεπω Αστροφεγγια την Κλελια ειναι!
και το ματι μπουνια............
ενω ελεγα ναι στην ΝΙΚΗ τωρα λεω ΟΧΙ και να πα να κανει κανα μαθημα φωνητικης με την Τζουλι Μασινο!
χαλια μαυρα , κατσιμαυρα
Είπαμε...κοιμάται ήδη...απλά παρουσιοβατεί!Στοιχιματηστε: Η παρουσιαστρια θα τη βγαλει τη βραδια ή θα κοιμηθει;
Αδιαφορο ποιο θα παει και δυο τραγουδια που ηταν καλα τα εκαναν σαν τα μουτρα τους...
Οκ..η σκηνική παρουσίαση μπορεί να βελτιωθεί... εγώ παραμένω ανάμεσα στα δύο, απλά η Νίκκη μπήκε πιο δυναμικά απ' όλους απόψε!διαφωνω καθετα με λιτσα..
η νικη φωνητικα ηταν η καλυτερη..στην μασινο να παει η αντιγονη..
ο λουκας εχει ωραια φωνη, αλλα απο την μια ενας να στριβογυριζει πανω στο κεφαλι του και απο την αλλη ο αλλος να χορευει ζειμπεκικο, ε, δεν μου καθεται καλα..
Mαζι σου Λατινα...υπηρχε περιπτωση να διαφωνισουμε.....???? αν εκλεγει η Νικι ελπιζω να ντυσει καλλιτερα τους χορευτες....οχι με αυτα τα ανεκδιήγητα ρουχαδιαφωνω καθετα με λιτσα..
η νικη φωνητικα ηταν η καλυτερη..στην μασινο να παει η αντιγονη..
ο λουκας εχει ωραια φωνη, αλλα απο την μια ενας να στριβογυριζει πανω στο κεφαλι του και απο την αλλη ο αλλος να χορευει ζειμπεκικο, ε, δεν μου καθεται καλα..