eva kas
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- οσο πιο μακρια γινεται!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτικη + Αρκτικη
+1 ψηφο απο μενα!Φουρέιρα Φουρέιρα στηρίζουμε...
+1 ψηφο απο μενα!Φουρέιρα Φουρέιρα στηρίζουμε...
η φουρειρα βγηκε και δηλωσε η ιδια πως δεν θελει να παει φετος, δεν το αποκλειει για αλλη χρονια..οι υποψηφιοτητες "κλειδωσαν"..πολυ δυσκολο να αλλαξει κατι τωρα..Εγω εχω ακουσει οτι παιζει πολυ και η Ελενη Φουρειρα τωρα τελευταια .
καλη ιδεα η Φουρειρα πιστευω.
αυτο ειναι το μονο σιγουρο..Εγω θα έλεγα να στείλουμε τον Πάγκαλο. "Γεμίζει" την σκηνή...
Εισαι σιγουρη οτι ειναι Αλβανιδα?Αυτη λεει (λεει τουλαχιστον) οτι εχει Μεξικανικη καταγωγη.Δεν ξέρω κανέναν, μα κανέναν εκτός απο αυτήν την Φουρκέτα. Μια Αλβανέζα είναι, μεγαλωμένη όμως στην Ελλάδα, που της αρέσει να επιδεικνύει το βρακί της κάθε φορά και ντρέπεται για την καταγωγή της.
Εγω θα έλεγα να στείλουμε τον Πάγκαλο. "Γεμίζει" την σκηνή...
Θεωρω οτι το πρωτο μερος ειναι το δυσκολοτερο....εχει τα περισσοτερα φαβορι (Τουρκια, Σερβια,Ρωσια, Γεωργια,Νορβηγια,Αρμενια,Φιλανδια)Οι 38 χώρες που θα πάρουν μέρος στους ημιτελικούς θα διαγωνιστούν ως εξής:
1ος ημιτελικός (10/5/2011)
Α’ μέρος
Αλβανία, Φινλανδία, Αρμενία, Ελβετία, Νορβηγία, Τουρκία, Γεωργία, Σερβία, Ρωσία, Πολωνία.
Εδω τα πραγματα ειναι ευκολα, εκτος και αν προκυψουν εκπληξεις.....Β’ μέρος
Κροατία, Αζερμπαϊτζάν, Ουγγαρία, Λιθουανία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Ισλανδία, Ελλάδα και Πορτογαλία.
Και δισκογραφικών βεβαίως βεβαίως!"Πόλεμος" καναλιών και δισκογραφικών βεβαίως..