• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision Song Contest 2011

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Παιδια, μου αρεσε πολυ ο Λουκας.Τα κατσικια πισω του ... τι να πουμε. Αλλα συγκριτικα με τα αλλα, μας βλεπω στη δεκαδα στον τελικο!:clap:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Δυστιχως δεν μπορεσα να δω τον ημιτελικο και να κρινω ολα τα τραγουδια διαβασα ομως οτι χωρες που μονιμα ειναι στο τελικο αποκλειστηκαν
Οσο για τη συμμετοχη μας....σημερα το πρωι ειδα το βιντεο, ειδα μια εικονα σαφως βελτιωμενη απο το αρχικο χαλι....αλλα δεν παυει να ειναι χαλι...πολυ κακο για το τιποτα
Οπως σχολιασε και ο παρουσιαστης του BBC ''το τραγουδι της Ελλαδας ειναι χειροτερο απο την οικονομια της''
Πως φτασαμε στο τελικο ???? Λιγο το χιπ-χοπ που χοροπηδουσαν σαν κατσικια...χορευτικο δεν τολεγες... λιγο ο Λουκας που ειναι ομορφοπαιδο, αντε να μας ψηφισαν οι απανταχου αρχαιολογοι που συγκινηθηκαν με το σκηνικο. μαζεψε απο εδω μαζεψε απο εκει.....
Αίσχος! Πως τόλμησες να μην το δεις; :bleh:

Όσο για τον Άγγλο παρουσιαστή... έχει και θράσος να μιλάει; Τα χάλια τους...δεν τα βλέπει...χρόνια τώρα; Άσε που θέλω να δω τα μούτρα του όταν θα μας δίνει η Αγγλία το 10αράκι ή το 12αράκι το Σάββατο! :clap:

Να μαι και εγώ!!!

Και εμένα μου άρεσε η Ισλανδία!!!Και κάτι άκουσα ότι είναι αφιερωμένο στη μνήμη ενός μέλους της μπάντας που πέθανε.
Αυτός που το έγραψε και ήταν να το ερμηνεύσει, τα κακάρωσε στην πορεία, οπότε οι υπόλοιποι της ομάδας συνέχισαν κανονικά και του το αφιέρωσαν. Οκ όλα αυτά, αλλά μήπως να συγκινηθούμε κιόλας να το βγάλουμε πρώτο; Μην την καταντήσουμε και εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο τέλος, ε;

Εμ δεν είναι ;;;; Τωρα σοβαρά ... Πιστεύετε ότι μπορεί κάποια από αυτές τις συμμετοχές να απειλήσει την Ντανα την νταρντανα ; :bleh:
Τίποτα δε μπορεί να απειλήσει την Dana....μόνο εκείνη απειλεί τον κόσμο από εδώ κι από εκεί ότι θα τους κάτσει! :haha::haha::haha:

Η γυναικάρα πόσο χρονών είναι??? ...και μου θυμίζει και την Άντζυ Σαμίου...:D
Ε...ας μην πάει στα καλλιστεία! Στη Eurovision τι σας πειράζει;

εγώ το 98 θυμάμαι κάτι φτερά παπαγάλου επί σκηνής...
θα δούμε κι άλλα πτηνά φέτος ευαγγελία;;; η στρουθοκάμηλος είναι πλέον πασέ, ε;; ;):haha::haha:
Έπρεπε να έρθει η Dana για να ανακαλύψουμε τα φτερά και τα πούπουλα! Αν δεν ήταν εκείνη, ακόμη με κορδέλες θα την βγάζαμε! Τέλος! :clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αίσχος! Πως τόλμησες να μην το δεις; :bleh:

Όσο για τον Άγγλο παρουσιαστή... έχει και θράσος να μιλάει; Τα χάλια τους...δεν τα βλέπει...χρόνια τώρα; Άσε που θέλω να δω τα μούτρα του όταν θα μας δίνει η Αγγλία το 10αράκι ή το 12αράκι το Σάββατο! :clap:

Αυτός που το έγραψε και ήταν να το ερμηνεύσει, τα κακάρωσε στην πορεία, οπότε οι υπόλοιποι της ομάδας συνέχισαν κανονικά και του το αφιέρωσαν. Οκ όλα αυτά, αλλά μήπως να συγκινηθούμε κιόλας να το βγάλουμε πρώτο; Μην την καταντήσουμε και εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο τέλος, ε;

Τίποτα δε μπορεί να απειλήσει την Dana....μόνο εκείνη απειλεί τον κόσμο από εδώ κι από εκεί ότι θα τους κάτσει! :haha::haha::haha:

Ε...ας μην πάει στα καλλιστεία! Στη Eurovision τι σας πειράζει;

Έπρεπε να έρθει η Dana για να ανακαλύψουμε τα φτερά και τα πούπουλα! Αν δεν ήταν εκείνη, ακόμη με κορδέλες θα την βγάζαμε! Τέλος! :clap:

Εγραψες..ατακες θανατηφορες!:clap::clap:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Cakenet πρόσεξε μη στείλω πάλι τον απογραφέα:D στο Σπιτι σου το βράδυ !!! Πρόσεξε τι λες για την Ντανα

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αργησαμε , αλλα τα καταφεραμε
Παμε απο την αρχη
Βοσνια... το παππουδι με τα καρω και οι πισω οι αντε γεια
Ολλανδια ... Αυτοι εφεραν τον Bryan Ferry να τραγουδησει με το damask τραπεζομαντηλο-κοστουμι
Βελγιο: Αγαπημενο, καλη προσπαθεια... φρεσκοι ..κανουν αυτο που ξερουν καλα ...swinging!!:D
Σλοβακια: Οχι δεν επαθε κατι η τιβι ..ειναι διδυμες ..και φωναρες λεω γω!
Μ'αρεσει !!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ξεχασα την Αυστρια... Καλε αυτη εμοιαζε με τη Μπιγιονσε με περουκα... αδιαφορο

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ουκρανια... καλα το λενε για τις Ουκρανες... Θεα η κοπελα!! Κουκλα!!
Η αρθρωση της ειναι για τα μπαζα!! και η αλλη πισω με την αμμο, ακρως εντυπωσιακη!! Το τραγουδι αδιαφορο

varioAthens

Member
Λοιπόν, λέω να βάλω ένα καπέλο σαν των Μολδαβών στη συνάντηση της 22/5 επειδή δεν ξέρω κανέναν ... ε δεν μπορεί θα με καταλάβετε!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μολδαβια ...... :shock::shock::shock::shock::shock: μαλλον βλεπω λαθος ! εχω γυρισει καναλι και βλεπω τα ανθρωπακια απο το chocolate factory!! Πιωμενοι ειναι αυτοι ρε??

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Σουηδια: Το παισανε το νοημα τα αγορια.... η αρχη μου θυμισε Ρασπουτιν !!
Μα τι φολα Χριστε μου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh