EUROVISION 2025

varioAthens

Member
Σημερα παρουσιαστηκαν τα 12 ελληνικα τραγουδια που θα διαγωνιστουν στις 30/01 για να αποφασιστει ποιο απο αυτα θα μας εκπροσωπησει στη φετινη Eurovision.
Μετα απο πολλα χρονια ψηφιζει ξανα το κοινο και δεν παει τραγουδι με απευθειας αναθεση απο την ΕΡΤ.
Στα 12 τραγουδια ο μπαξες εχει απ’ολα… και ελληνικα και αγγλικα και παραδοσιακο ηχο και μπαλαντα…

Γνωμες;

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Πως σας φάνηκαν τα τραγούδια; Η νικήτρια;

varioAthens

Member
Δε τρελαθηκα… λιγο απο Νανα Μουσχουρη, λιγο μοιρολοι, 1 τζιβαερι που κολλαει παντου. Ειλικρινα, δεν καταλαβαινω το hype με αυτο το τραγουδι. Αυτο που της δινω της Κλαυδιας ειναι οτι δεν την «καταπιε» η σκηνη οπως αλλους διαγωνιζομενους.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Δε τρελαθηκα… λιγο απο Νανα Μουσχουρη, λιγο μοιρολοι, 1 τζιβαερι που κολλαει παντου. Ειλικρινα, δεν καταλαβαινω το hype με αυτο το τραγουδι. Αυτο που της δινω της Κλαυδιας ειναι οτι δεν την «καταπιε» η σκηνη οπως αλλους διαγωνιζομενους.
Συμφωνώ και επαυξάνω μαζί σου. Δεν τρελάθηκα ιδιαίτερα με το τραγούδι (γενικώς δεν το μπορώ να βλέπω νέα παιδιά να τραγουδούν θρηνώντας κάτι- ιδιαίτερα μάλιστα όταν δεν έχουν επί της ουσίας και κάτι να θρηνήσουν!) και ειλικρινά αν δεν ήταν η Κλαυδία - που έχει γίνει γνωστή λόγω νίκης στο voice- πολύ αμφιβάλλω αν θα δημιουργούνταν όλο αυτό το hype με το συγκεκριμένο τραγούδι και εάν εν τέλει θα κέρδιζε. Φυσικά η κοπέλα έχει φωνάρα, μου αρέσει σχετικά το στυλ της με τα γυαλιά (φίλος από Ισραήλ που το παρακολουθούσε διαδικτυακά μου έγραψε "Is she considered to be the new Nana Mouskouri?"). Σε γενικές γραμμές θα πω πάντως ότι δεν τρελάθηκα ιδιαίτερα με κανένα από τα τραγούδια....Της Evangelia μου έκανε 3 τραγούδια σε ένα (σαν το Ζάρι πέρσι, μόνο που στο Ζάρι διέκρινες τουλάχιστον ένα novelty act και η Σάττι είναι απείρως καλύτερη τραγουδίστρια), το δε ρεφρέν του (vale vale....) σαν ιαχή για το γήπεδο!!! Λίγο ίσως πιο "στρωτό" και κάπως πιο ΟΚ για Eurovision μου φάνηκε το SIrens της Barbz που ήρθε τρίτο, αλλά και αυτό δε νομίζω ότι θα ήταν ιδιαιτέρως αξιομνημόνευτο τον Μάιο
Επιεικώς απαράδεκτοι ως παρουσιαστές ο Σάκης και η Ελενα! Τόσα χιλιόμετρα σκηνής και παρουσίασης στην καριέρα τους και να είναι τόσο άνευροι και κρύοι! Χώρια τα σαρδάμ...(κατά τα άλλα ο Αλευράς και ο Καλούτα μας έφταιγαν πέρσι). Καθόμουν και σκεφτόμουν πως εάν τελικά κέρδιζε ποτέ ξανά η Ελλάδα, ούτε έναν αξιομνημόνευτο παρουσιαστή δεν θα μπορούσαμε να έχουμε- τρελό πανευρωπαικό κράξιμο θα έπεφτε!

varioAthens

Member
Επιεικώς απαράδεκτοι ως παρουσιαστές ο Σάκης και η Ελενα! Τόσα χιλιόμετρα σκηνής και παρουσίασης στην καριέρα τους και να είναι τόσο άνευροι και κρύοι! Χώρια τα σαρδάμ...(κατά τα άλλα ο Αλευράς και ο Καλούτα μας έφταιγαν πέρσι). Καθόμουν και σκεφτόμουν πως εάν τελικά κέρδιζε ποτέ ξανά η Ελλάδα, ούτε έναν αξιομνημόνευτο παρουσιαστή δεν θα μπορούσαμε να έχουμε- τρελό πανευρωπαικό κράξιμο θα έπεφτε!
Και οπως ειπε ενας φιλος «μεχρι και ο Κοκλωνης καλυτερα θα το παρουσιαζε» 😂

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.826
Μέλη
39.575
Νεότερο μέλος
Dimispap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα