Eurovision 2017

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
@go2dbeach για να πάμε του χρόνου με τα ΚΤΕΛ στη Σόφια:D

Όντως είναι πολύ καλοδουλεμένο κομμάτι και ο μικρός πολύ ώριμος στη φωνή.

varioAthens

Member
Ψηφιζω Βελγιο!! Της συγχωρω ακομα και τα αμηχανα χερια που θυμιζουν νηπιαγωγακι που λεει το ποιημα του σε σχολικη γιορτη.
Μου αρεσει επισης της Βουλγαριας και (οπως ειπα και στο αλλο θρεντ) ακομα δεν εχω καταλήξει αν μου αρεσει και η Ιταλια... σιγουρα ομως μου εχει τραβηξει το ενδιαφερον και θελω να το ξανακουσω....
Επισης μου αρεσε της Κυπρου αλλα η εισαγωγη μου θυμιζει το Human.

Παρατηρηση: μου εχει λειψει να ακουσω τραγουδια στη γλωσσα της καθε χωρας...

Last edited:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Συμπαθητικό το Γαλλικό και εκτός από μια στροφή του ρεφρέν (αγγλικά) είναι στα γαλλικά :) Μένει να το δούμε και λαιβ τι λεει

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ο Αυστραλός καλός αλλά το τραγούδι το βαριέμαι λίγο..Ελπίζω τη βαθμολογία να τη δώσει πάλι η φοβερή τύπισσα Lee lin chin που έδωσε και πέρσι :haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ορίστε!
Δεν είναι κακή. Μ' αρέσει η Alma;)
Α, ναι, πολύ καλή είναι και στο λάιβ και όσο ακούω το τραγούδι μου αρέσει, μετά της Βουλγαρίας πάντα :) Άντε να το πάρει και καμιά άλλη χώρα επιτέλους!

Marios_Gr

Member
Ελπίζω να μην έχουμε καμία Πορτογαλία -"Δώστε κάτι καλέ κύριε, αυτισμό έχω"- πρώτη το βράδυ και να πρόκειται απλά για μία από τις συνηθισμένες υστερίες που παθαίνουν με κάποια τραγούδια οι φαν του διαγωνισμού. Τρίτος αμφιλεγόμενος νικητής μέσα σε 4 χρόνια (μετά το καρναβάλι της Κοντσίτα και το ζήτημα με το πολιτικό τραγούδι της Ουκρανίας) που δεν θα ακουστεί πουθενά από μεθαύριο, παραπάει.
Τουλάχιστον η Ιταλία θα είναι ένας δημοφιλής νικητής και το Βέλγιο ένα καλό και σημερινό τραγούδι. Και η Βουλγαρία έχει το ενδιαφέρον της για την αντίθεση ηλικίας και καλλιτεχνικής ωριμότητας του τραγουδιστή.

Last edited:

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Ο Αυστραλός καλός αλλά το τραγούδι το βαριέμαι λίγο..Ελπίζω τη βαθμολογία να τη δώσει πάλι η φοβερή τύπισσα Lee lin chin που έδωσε και πέρσι :haha:
Αυτή κ φέτος θα δώσει τη βαθμολογία. Μια εμψυχη εικαστική σύνθεση είναι αυτή η γυναίκα πραγματικά:bleh::lol:

Last edited:

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Ελπίζω να μην έχουμε καμία Πορτογαλία -"Δώστε κάτι καλέ κύριε, αυτισμό έχω"- πρώτη το βράδυ και να πρόκειται απλά για μία από τις συνηθισμένες υστερίες που παθαίνουν με κάποια τραγούδια οι φαν του διαγωνισμού. Τρίτος αμφιλεγόμενος νικητής μέσα σε 4 χρόνια (μετά το καρναβάλι της Κοντσίτα και το ζήτημα με το πολιτικό τραγούδι της Ουκρανίας) που δεν θα ακουστεί πουθενά από μεθαύριο, παραπάει.
Τουλάχιστον η Ιταλία θα είναι ένας δημοφιλής νικητής και το Βέλγιο ένα καλό και σημερινό τραγούδι. Και η Βουλγαρία έχει το ενδιαφέρον της για την αντίθεση ηλικίας και καλλιτεχνικής ωριμότητας του τραγουδιστή.
Θα συμφωνήσω πραγματικά απόλυτα. Τιποτα δεν εχει να προσφερει μια ενδεχομενη νικη του πορτογαλεζικου τραγουδιου (περα απο το γεγονος της διοργανωσης του χρονου στην πανεμορφη Λισαβονα☺). Λατρεύω τόσο το Βέλγιο όσο κ τη Βουλγαρία (τί απίστευτος αυτός ο πιτσιρικάς). Για το τραγούδι της Ιταλίας προσωπικα δεν κόβω φλέβες, αλλά σίγουρα θα γίνει δημοφιλές hit☺

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
O παλιάτσος της Πορτογαλίας που θέλει να θεωρείται σοβαρός τραγουδιστής είναι ότι πιο γελοίο έχω δει ποτέ σ' αυτόν τον έρμο τον διαγωνισμό. Αυτή η καρικατούρα καταστρέφει το συμπαθητικό ρετρό τραγούδι του κάνοντας πως ερμηνεύει αλλά ουσιαστικά είναι σαν να κάνει stand up comedy. Σαν να κοροϊδεύει το ίδιο το τραγούδι του ή ακόμα χειρότερα σαν να κοροϊδεύει άτομα ΑΜΕΑ! Και αυτό το πράμα μας το πασάρουν για φαβορί. Και το χειρότερο, όλοι ξαφνικά με το που χρίστηκε φαβορί εξτασιάζονται και τον βλέπουν σαν υπνωτισμένοι αντί να τον γιουχάρουν!

Και καλά έτσι εκφράζεται όταν ερμηνεύει. Ενώ μας τρολλάρει κανονικά και τα πρόβατα τον θαυμάζουν κιόλας! Ένα τρικ είναι ο τύπος. Όλα μελετημένα τα έχει!

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ενδιαφέρουσα και αυθεντική η συμμετοχή της Ουγγαρίας με τον Ρομά τραγουδιστή και την τσιγγάνα χορεύτρια. Αν μη τι άλλο ξεχωρίζει μέσα στα αγγλόφωνα χιλιοακουσμένα τραγούδια.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ωπα και άκουσα της Αρμενίας από το βιντεοκλιπ πρώτα και κάτι μου έκανε. Μόλις το είδα λαβ, πιστεύω οτι είναι ακόμα καλύτερο -το αντίθετο από του Βελγίου δλδ που είπαμε οτι χάνει στο λαιβ..
Δεν ξέρω, με εντυπωσίασε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα