Eurovision 2013

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κάτι τέτοια μας έλεγε και η Μπόκοτα όταν το τραγούδι ήταν μάπα και μας προετοίμαζε για το στραπάτσο του τελικού... οπότε ρε τριπάκια αφού πιστεύεις ότι το τραγούδι μας είναι η καλύτερη συμμετοχή που έχουμε στείλει υποστήριξε με περισσότερο ζήλο το ελληνικότατο τραγούδι με τα faux-κιλτ, τα σέρβικα ακούσματα και το αγγλικό ρεφρέν και άσε τα αλλά...
Η ενδυμασια ειναι μερος του προσωπικου τους στυλ. Ο,τι και να φορουσαν περα απο φουστανελα ή αλλη παραδοσιακη ενδυμασια θα ηταν ξενο.

Στη Μακεδονια τα χαλκινα ειναι δημοφιλεστατα. Αυτος ο ηχος λοιπον που συνανταται σε πολλες χωρες των Βαλκανιων και εσυ αποκαλεις σερβικο ειναι μερος της μουσικης μας παραδοσης αλλα και κομματι της συγχρονης ελληνικης διασκεδασης.

Κι ολο το τραγουδι να ηταν στα αγγλικα (αν και δεν νομιζω να του ταιριαζαν) η μουσικη θα παρεμενε ελληνικη.

Marlin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κροατία, Δαλματικές ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
Όσον αφορά το δικό μας... κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτος ο τίτλος του "Alcohol is free" δηλ "δωρεάν" ή ακόμα χειρότερα "ελεύθερο" όταν μιλάμε για κοινωνικό μήνυμα - και δε θα μπω στη διαδικασία για να συγκρίνω με μηνύματα άλλων χωρών κατά καιρούς στο διαγωνισμό. Το ρεφρέν το βρίσκω "άγριο" και "άγαρμπο". Μου αρέσουν τα χάλκινα και το πάντρεμα παραδοσιακό - σύγχρονο που γίνεται σε όλο το τραγούδι - εκτός του ρεφρεν.

jimp

Member
Μα ποιος βλεπει τη eurovision ελπιζωντας να δει καποιο κοινωνικο μηνυμα; Μονο για γελιο ειναι και για κουτσομπολιο στο φορουμ και να νευριαζουμε την ευαγγελια με τους ιταλους υποψηφιους!!

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Εμένα το δικό μας τραγούδι είναι το μόνο που μου αρέσει από όσα σκυλομπουζουξέ έχουμε στείλει τα τελευταία 5-6 χρόνια... Το στηρίζω και θεωρώ ότι θα πάρει θέση στη δεκάδα, ειδικά με την απουσία άλλων βαλκανικών χωρών (πλην Ρουμανίας, WTF!) στο διαγωνισμό φέτος.

Το αγαπημένο μου φέτος είναι μακράν αυτό της Νορβηγίας. Τρομερά ατμοσφαιρικό και πολύ υψηλού επιπέδου για Eurovision. Της Δανίας που όλοι το χουν για φαβορί μπροστά του μου φαίνεται απλά ένα κλαψιάρικο τραγουδάκι για 15χρονες...

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Όσον αφορά το δικό μας... κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτος ο τίτλος του "Alcohol is free" δηλ "δωρεάν" ή ακόμα χειρότερα "ελεύθερο" όταν μιλάμε για κοινωνικό μήνυμα - και δε θα μπω στη διαδικασία για να συγκρίνω με μηνύματα άλλων χωρών κατά καιρούς στο διαγωνισμό. Το ρεφρέν το βρίσκω "άγριο" και "άγαρμπο". Μου αρέσουν τα χάλκινα και το πάντρεμα παραδοσιακό - σύγχρονο που γίνεται σε όλο το τραγούδι - εκτός του ρεφρεν.
Είναι περίεργο το ρεφρέν, έτσι; Αν το πάρουμε ως "το αλκοόλ είναι δωρεάν" δεν βγάζει και πολύ νόημα, ειδικά με τους φόρους που πέφτουν στο οινόπνευμα, εκτος αν μιλάμε για την δυνατότητα του κάθε ενός να παράγει πχ. κρασί στο σπίτι του. Αν το πάρουμε σαν "το αλκοόλ είναι νόμιμο" τότε άλλοι συνειρμοί μπαίνουν στο τι θα μπορούσε να υπονοεί ο (ρεμπέτης) ποιητής. Προβοκατόρικο πάντως αλλα δεν ξέρω ακριβώς γιατί!

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
εμενα καθολου δεν μ αρεσει της Νορβηγιας, αντιθετως της Δανιας πολυ ωραιο! Το δικο μας το βρισκω μια χαρα... πενταδα λεω εγω θα χτυπησομε! :D

karfitsa

Member
.Γιατι δεν κανουμε,μεταξυ μας,μια ψηφοφορια,για την θεση που νομιζουμε οτι θα παρει το ελλ.τραγουδι
και πιο νομιζουμε οτι θα ερθει πρωτο?ας πει ο καθενας την γνωμη του....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δανια αντε και Νορβηγια λεω εγω.
Τωρα το δικο μας απο το περσινο και απο κατι κουλα της Καλομοιρας παλια ειναι σκαλες καλυτερο.
Παντως κατι τετοια ..γεια σου και χαβαλεδικα ,ομαδικα τραγουδια εχουν παει καλα στο παρελθον.

karfitsa

Member
Το δικο μας,το βλεπω,γυρω,στην 15η θεση...
Το Νορβηγικο,δεν μου αρεσε....

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
ως ροζουλί γουρούνι έχω αλλοπρόσαλα γούστα
Είμαι να ψηφίσω μεταξύ Γαλλίας, Ουγγαρίας, Μολδαβίας και Γεωργίας
Αλλά μάλλον θα βγεί η Δανία γιατί έχει πέσει πολύ προώθηση κι αυτοί αντέχουν να διοργανώσουν το διαγωνισμό
Για μας τι να πω. περιμένω τα καλύτερα και τα χειρότερα!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom