Πολλες εκπληξεις !!!!
νταξει η Ιρλανδια δε ξερω γιατι περασε , η Ολλανδια βαρετη , την Λευκορωσια δεν την ηθελα με τιποτα , οπως και το Βελγιο.
Τον Λιθουανο τον περιμενα ( ειπαμε ωραιο αγορι )
Αντε να δουμε τι θα γινει την Πεμπτη
( ε ρε Σταλιν που τους χρειαζεται ...... )
Πολλές εκπλήξεις! Ούτε μία χώρα από τις πρώην Γιουγκοσλαβικές. Φανταστείτε τι μοίρασμα έχει να πέσει στον τελικό τώρα... αυτό νομίζω ότι ευνοεί την Δανία.
Η παρέα που το παρακολουθήσαμε θα το ρίχναμε μονοκούκι στη Μολδαβία.
Κακός γενικά ημιτελικός. Κρίμα για τη Κύπρο. Η Δανία δεν με εντυπωσίασε τελικά πολύ βαβούρα.
Απονομή βραβείου καλύτερα πόδια στη Λευκορωσία (έλληνες στυλίστες από πίσω γαρ)
Εκτός από Δανία και Ουκρανία που τις ξεχωρίζω!μου άρεσαν επίσης και ο Βέλγος όπως επίσης και η Λευκορωσία για την οποία πολύς ντόρος εγινε για την εμφάνιση της για το ντύσιμο η μάλλον γδύσιμο,οκ ναι θα την προτιμούσα πιό συμμαζεμένη,αλλά γενικά σα σύνολο και το τραγούδι μου άρεσε πολύ.
Eurovision χωρίς καμία χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας δε λέει ρε παιδιά... Εντάξει, δεν έστειλαν όντως φοβερά τραγούδια φέτος, αλλά Κροατία ή Σλοβενία νομίζω μπορούσαν να είχαν περάσει έναντι π.χ. Εσθονίας, Βελγίου ή Λιθουανίας...
ΑΠΟ OIKOTIMES ΓΙΑ DRESS REHEARSAL
The stage is now for Greece: Forget what you knew about the Greek song so far: A FANTASTIC show, a GREEK PARTY is set on stage and Maria Lyraraki (choreographer) has done amazing job. Great vocals, great outfits, great camera work. My God! Can this bring Greece to Top 5 all of the sudden? The last part with Agathonas cheering “Gia mas” and plays with his moustache is SUBERB idea! To the final for sure.
Πως και γράψανε θετικά αυτοί για την συμμετοχή μας;