bloody mary
Member
Παιδιά τι ώρα Ελλάδος θα αρχίζει? Με τη διαφορά της ώρας ελπίζω ότι δε θα το ξενυχτήσουμε τόσο πολύ φέτος έ?
Στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων έπαιζε κάπου γύρω στην 3η με 4η θέση για τον ημιτελικό μας. Αλλά μην σας ανησυχούν αυτά, τα προγνωστικά είναι προγνωστικά! Και η Βίσση ήταν πρώτη και βγήκε 9η τελικά!
Σημασία έχει τι θα καταφέρουμε εκείνη την βραδιά!
Λοιπόν κράτα αυτούς τους φίλους γιατί αν του χρόνου γίνει εδώ η eurovision (ανεκδοτάκι είπα μόλις???) να μας βρούνε κανά εισητήριο.....γιατί την προηγούμενη φορά όλα τα εισητήρια τα πήραν όλοι οι κοσμικοί και glamourάτοι της Αθήναςοι φίλοι μου είναι euro-fans και είναι διαπιστευμένοι, δεν είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι
Καλε εγω ειχα εισιτηριο για τον ημιτελικο και για την προβα τζενεραλε του τελικου χωρις να ειμαι ουτε κοσμικη (μαλλον τριτοκοσμικη θα με ελεγα!) ουτε γκλαμουρατη. Τα ειχαμε παρει μεσω ιντερνετ. Ειχαμε και ωραιες θεσεις. Στον ημιτελικο καθοταν ακριβως μπροστα μας ο Θεμης Γεωργαντας με τρεις (!) συνοδους και παραδιπλα ηταν το κουβουκλιο που σχολιαζαν ο Καπουτζιδης με τη Μακρυπουλια! Τι μου θυμισες τωρα...Λοιπόν κράτα αυτούς τους φίλους γιατί αν του χρόνου γίνει εδώ η eurovision (ανεκδοτάκι είπα μόλις???) να μας βρούνε κανά εισητήριο.....γιατί την προηγούμενη φορά όλα τα εισητήρια τα πήραν όλοι οι κοσμικοί και glamourάτοι της Αθήνας
Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να πάει κάτι στραβά, είτε με ηλεκτρικά είτε όχι. Δηλαδή, δεν υπάρχει κίνδυνος νομίζεις να σκοντάψει ο τραγουδιστής ακόμη κι αν δεν έχει καθόλου σκηνικό; Βέβαια, γι' αυτό το λόγο υπάρχει για λόγους ασφαλείας και η εγγραφή της τελευταίας επίσημης πρόβας η οποία μαγνητοσκοπείται ώστε να προβληθεί σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά.Εκεινη η σκηνικη παρουσια του Σακη κατι δεν μου παει καλα εμενα....
φαντασου να γινει.. καμμια στραβη.... να χαλασει κανενα γραναζι....ξερεις που θα βρεθει ο Σακης.....???? αυτα τα ηλεκτρικα τα ψιλοφοβαμαι...
Το σκηνικο της Λευκορωσιας περυσι με το τραγουδι asta la vista baby σε σκηνοθεσια επισης του Φωκα...προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο ηταν πιο στυλατο...για την Ανυ Λορακ της Μολδαβιας δεν το συζηταω....παλι σε σκηνοθεσια του Φωκα......
Καποτε τραγουδουσε η Καρολα για τη Σουηδια και χαλασε τo play - back ενω ηταν στη σκηνη, παλι καλα που συνεχισε χωρις μουσικη χωρις να κομπλαρει...το βραβειο ομως το πηρε..
bloody mary...η ώρα αναμετάδωσης του διαγωνισμού είναι πάντα σταθερός και συγκεκριμένος! Ξεκινάμε σταθερά στις 10 και τελειώνουμε στις 1.