Καλησπερα,γινετε να πας σε 2 προορισμους π.χ να πας γαλλια να κατσεις 4 μερες και μετα με το ιδιο εισητηριο να πας σε αλλον ευρωπαικο προορισμο ρωταω γιατι μου ειπανε οτι γινετε οποιος χερει ας απαντησει.
Καλησπερα,γινετε να πας σε 2 προορισμους π.χ να πας γαλλια να κατσεις 4 μερες και μετα με το ιδιο εισητηριο να πας σε αλλον ευρωπαικο προορισμο ρωταω γιατι μου ειπανε οτι γινετε οποιος χερει ας απαντησει.
πατατέο,δύσκολο μου φαίνεται αυτό...:roll:
δηλαδή σαν το τράμ που πάς και σε άλλο προορισμό της αθήνας?
τι να σου πώ αργούν πολύ να απαντήσουν.....οι ευρωπαίοι φίλαθλοι!!
μαλλον εννοει να κλεισεις πτηση με ανταποκριση π.χ. αθηνα ρωμηβαρκελωνη (alitalia)... να κατσεις 3 μερες ρωμη και μετα να συνεχισεις βαρκελωνη με το ιδιο εισιτηριο...:roll:
επειδη δουλευα σε τουριστικο πρακτορειο , νομιζω οτι γινεται. με επιφυλαξη ετσι? δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε. με το ιδιο εισιτηριο να πας σε μια πολη και μετα σε εναν δευτερο προορισμο και να επιστρεψεις πισω απο τον δευτερο προορισμο!απλα εχω την εντυπωση οτι σου βγαινει πολυ πιο ακριβο στην τιμη απο ενα εισιτηριο που θα ηταν πχ. ath-rom-ath!
Επειδή υποψιάζομαι ότι ο φίλος μάλλον ειναι μικρός σε ηλικία, ας μη βιαζόμαστε.
Πέσμας τι ακριβώς εννοείς και θα σου απαντήσουμε, έτσι που ρωτάς δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε εύκολα. Όπως σου είπε και ο φίλος chrikky μπορείς να κλείσεις πτήσεις με ανταπόκριση, όχι όμως να κλείσεις εισητήριο για έναν προορισμό μόνο και με το ίδιο εισητήριο να πας και αλλού ε; αυτό είναι ελαφρώς κουλό