Erisadesu εδώ

Erisadesu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος της Ανατολικής Ασία
Είμαι η Αθλια Κόρη Erisadesu μπορείτε να φωνάζετε, Έρη, Erisadeath, ή απλά Αφέντρα. Μ' έστειλε η Θεα Κάφροδιτή για να σας χαρίσω τις γνώσεις μου επειδή κουράστηκε να βλέπει κόσμο να πέφτει θύμα κάθε απατεώνα που ανεβάζει σελίδες στο ιντερνετ, και επειδή αυτό το φόρουμ χρειάζεται λίγο από το Ιντερνετικό μου στυλ που είναι εκκεντρικό, δυναμικό και τελείως χύμα.

Κυκλοφοράω στο νετ απο το 2006 και αυτό με κάνει να είμαι πιο internet abusive user από τον μέσω χρήστη, καθώς πρόλαβα τα χρόνια πριν την μεγάλη λογοκρισία και τους ιντερνετικούς εκφοβισμούς και έναν κόσμο που το 4chan ήταν πιο δημοφιλές από το Reddit. Κάποιοι μπορεί να με ξέρουν ως Spam Queen του Anime//gr και κάποιοι άλλοι ως Ιερή Δούλη της Θεάς Καφροδίτης...για όσους πάλι δεν με ξέρουν...γι αυτό μπήκα για να με μάθετε.

Μιλάω Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιαπωνικά και αυτό με κάνει δυσλεξική και ανορθόγραφη σε 4 γλώσσες. Είμαι το πιο @αμάτο άτομο που θα γνωρίσετε στην ζωή σας και παράλληλα το πιο βλαμμένο, αρκεί να καταφέρετε να με γνωρίσετε γιατί όλη μέρα δουλεύω και όταν δεν δουλεύω κοιμάμαι.

Ξέρω πολλά και τίποτα, αλλά αν θέλετε πληροφορίες για Ιαπωνία και Κορέα είμαι το άτομο σας.
Αυτά είχα να πως προς το παρών, θα σας παρακολουθώ από τον θρόνο μου στον Ναό της Θεάς Καφροδίτης.

και μη ξεχνάτε " Ποστάρω άρα υπάρχω"
Peace out!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.814
Μέλη
39.548
Νεότερο μέλος
bakalisk