Λοιπόν, σχετικά με τα μαθήματα ξέρω ότι στη δικιά μου περίπτωση υπάρχουν αρκετά που γίνονται στα Αγγλικά. Σε άλλες χώρες δεν ισχύει αυτό και θα πρέπει να ξέρετε τη γλώσσα για να παρακολουθήσετε. Στη δικιά μου περίπτωση λοιπόν, μπήκα στο site του πανεπιστημίου (της Βαρσοβίας), βρήκα τη λίστα με τα μαθήματα που διδάσκονται στα αγγλικά το εαρινό εξάμηνο (γιατί προφανώς αυτό με ενδιαφέρει) και βρήκα μερικά μαθήματα τα οποία έχουν παρόμοια θεματολογία/ύλη με κάποια της σχολής μου. Δεν έχει σημασία ποιου έτους ή εξαμήνου είναι στη σχολή μου αρκεί εκεί να διδάσκονται το εαρινό εξάμηνο ώστε να μπορώ να τα παρακολουθήσω. Μετά παίρνεις τα μαθήματα που βρήκες με την ύλη κλπ και γυρνάς από καθήγητη σε καθηγητή των αντίστοιχων εδώ μαθημάτων για να σου πει αν το αναγνωρίζει ή όχι (δεν έχει καμία υποχρέωση ακόμη και ίδια να είναι η ύλη - μπορεί να σου πει "αμα δε βάλω εγώ θέματα δεν αναγνωρίζω τίποτα" αν είναι κανένας περίεργος). Τη διαδικασία συλλογής υπογραφών θεωρητικά μπορείτε να την κάνετε και μετά την επιστροφή αλλά σίγουρα είναι καλύτερα να ξέρεις από πριν τι θα αναγνωριστεί αν το περάσεις...Htrul18 εσύ που Φεβρουάριο θα πας στη Βαρσοβία, για πες μας τα διαδικαστικά κλπ. Εκτός της χαρτούρας που χρειάστηκε να μαζέψεις, τι άλλα ξέρεις;