elefinor
Banned
Καλά ρε, επίτηδες το κάνετε με τα greeklish? Βαριέστε να πατήσετε shift + alt;
μια χαρά είναι το παιδαγωγικό, ξεκίνησα εκεί δεύτερο πτυχείο και μια χαρά είναι'Ελα ρε συ..αυτό το πανεπιστήμιο μου είπαν οτι έχει εκπληκτικό τμήμα ψυχολογιας (ψυχολογία σπουδάζω) αλλά εμένα με στέλνουν τελικά στο παιδαγωγικό..ελπίζω βέβαια να μπορώ να πάρω μαθήματα και απο αυτό (μου είπαν οτι ισως μπορώ-ελπίζω να μην είναι ράδιο αρβύλα). Μέχρι τώρα από όσα έχεις ακούσει είσαι ενθουσιασμένη ή ..."συγκρατημένα αισιόδοξη";;
με τέτοια πλύση εγκεφάλου που σας κάνουν στην Ελλάδα με την Πράγα, Βιέννη και Βουδαπέστη, δεν απορώΤο κακό ήταν ότι δεν είχα ιδέα για την Κρακοβία. Όταν πρωτοάκουσα για αυτήν δεν ήξερα καν που είναι. Μπορώ να πω οτι την έβαλα και λίγο στην τύχη στη δήλωση που έκανα. Παρόλα αυτά αυτή την στιγμή νιώθω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή! Νομίζω οτι τώρα απλά ανυπομονώ να πάω!
Ιταλία? ΙταλίαΠροσωπικά, έχω ακούσει ότι για να πάει κανείς στην Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία, στο γαλλόφωνο τμήμα του Βελγίου και στην Ελβετία, θα πρέπει να γνωρίζει έστω και στοιχειωδώς την γλώσσα του πανεπιστημίου. Οπότε δύσκολα κάποιος χωρίς γνώσεις γερμανικών να γίνεις αποδεκτός σε γερμανόφωνο πανεπιστήμιο για Erasmus.
paidia thelw na milisw me enan admin tou site einai epeigon.as petaxei kana post opoios admin mporeiεχει παει καποιος για erasmus στην κοπεγχαγη?
ρε γαμώ το, γιατί γράφετε greeklish;paidia thelw na milisw me enan admin tou site einai epeigon.as petaxei kana post opoios admin mporei