Raccoon
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βαρσοβία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αργεντινή
Γεια χαρά σε όλους! Από τις 3/10 μέχρι και τέλη Φεβρουαρίου θα βρίσκομαι στο Lodz για σπουδές μέσω του προγράμματος Erasmus. Είμαι πρόθυμη να βοηθήσω, να κατατοπίσω και να λύσω τυχόν απορίες για όσους σκέφτονται ή έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν στην Πολωνία. Αφού τακτοποιηθώ θα χρειαστώ λίγο καιρό να μάθω πληροφορίες σχετικά για τις μετακινήσεις στο Lodz, αλλά και στην υπόλοιπη Πολωνία, ξενοδοχεία - hostels, εστιατόρια, μαγαζιά, αξιοθέατα και γενικά μέρη που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί (πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη ). Θα προτείνω τις πιο οικονομικές επιλογές σχετικά με τα παραπάνω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάτι πιο ακριβό ή για κάτι διαφορετικό από τα παραπάνω ότι δεν θα απαντήσω ή ακόμα και αν δεν το γνωρίζω θα προσπαθήσω να μάθω
Τώρα όσον αφορά τη μετακίνησή μου στο Lodz: Έκλεισα αεροπορικό εισιτήριο με Ryanair (ευτυχώς δεν είχε ακυρωθεί η πτήση μου). Από το Modlin Airport έκλεισα θέση για λεωφορείο που σε πάει κατευθείαν Lodz μέσω https://www.modlinbus.com/ , η τιμή ήταν 45 PLN (10,44 ευρώ) και το ταξίδι διαρκεί 3 ώρες και 30 λεπτά (αρκετή ώρα για μόλις 145 χλμ, αν και δεν ξέρω αν το οδικό δίκτυο της Πολωνίας είναι καλό). Πλήρωσα με κάρτα και μου πήρε προμήθεια μόλις 0,21 ευρώ.
Αυτά για αρχή. Θα ανεβάζω και φωτογραφικό υλικό όσο μπορώ πιο συχνά. Επίσης όσοι φοιτητές/τριες ενδιαφέρονται να επιλέξουν την Πολωνία για τον προορισμό τους για Erasmus να μην διστάσουν να ρωτήσουν, απλά δώστε μου λίγο χρόνο μέχρι να μάθω τα κόλπα
Ζητώ συγγνώμη αν έπρεπε να ανοίξω κάπου αλλού το θέμα. Καλά και ασφαλή ταξίδια σε όλους!
Τώρα όσον αφορά τη μετακίνησή μου στο Lodz: Έκλεισα αεροπορικό εισιτήριο με Ryanair (ευτυχώς δεν είχε ακυρωθεί η πτήση μου). Από το Modlin Airport έκλεισα θέση για λεωφορείο που σε πάει κατευθείαν Lodz μέσω https://www.modlinbus.com/ , η τιμή ήταν 45 PLN (10,44 ευρώ) και το ταξίδι διαρκεί 3 ώρες και 30 λεπτά (αρκετή ώρα για μόλις 145 χλμ, αν και δεν ξέρω αν το οδικό δίκτυο της Πολωνίας είναι καλό). Πλήρωσα με κάρτα και μου πήρε προμήθεια μόλις 0,21 ευρώ.
Αυτά για αρχή. Θα ανεβάζω και φωτογραφικό υλικό όσο μπορώ πιο συχνά. Επίσης όσοι φοιτητές/τριες ενδιαφέρονται να επιλέξουν την Πολωνία για τον προορισμό τους για Erasmus να μην διστάσουν να ρωτήσουν, απλά δώστε μου λίγο χρόνο μέχρι να μάθω τα κόλπα
Ζητώ συγγνώμη αν έπρεπε να ανοίξω κάπου αλλού το θέμα. Καλά και ασφαλή ταξίδια σε όλους!