• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Emirates 380 στην Αθήνα...

Traveller

Member
Παιδιά εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι... το βίντεο δεν είναι δικό μου... είναι φίλου και τα ανέβασα για να δούμε όλοι την πρώτη άφιξη του 380 στην Ελλάδα...

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Τέρας το αεροπλάνο!!!:clap: Να το βλέπαμε και σε τακτικές πτήσεις (τι ζητάω τώρα...). Μπάβο στον traveller για το βίντεο!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Παιδιά εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι... το βίντεο δεν είναι δικό μου... είναι φίλου και τα ανέβασα για να δούμε όλοι την πρώτη άφιξη του 380 στην Ελλάδα...
εντάξει.και έτσι που εγινε thanks για τη στιγμή που μοιράστηκες..
εγω γιατί δεν έχω τέτοιους φίλους έ?????????:D

_antonis_

Member
Ευχαριστούμε!
Τέρας!!!!!!!!!!! (όχι εσύ, το αεροπλάνο! :D:D:D )

Saradojo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου βγάλει ο δρόμος
Α380

16 Ιουνίου Φρανκφούρτη Ν. Υόρκη με Α380. Υπομονή για video και στα σωθικά του "τέρατος"

XRISTOS71

Member
Το video του ''θείου'' είναι απο το ''γνωστό''σημείο ψηλά δίπλα στο ραντάρ μπάλα .
ανατριχίλα 100%
Κρίμα που χασαμε καποιοι live το συμβάν

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το video του ''θείου'' είναι απο το ''γνωστό''σημείο ψηλά δίπλα στο ραντάρ μπάλα .
ανατριχίλα 100%
Κρίμα που χασαμε καποιοι live το συμβάν
Καλά, καλά.... Πως κάνετε έτσι... λες και δεν έχετε ξαναδεί Α380...

(Καλά, κι εγώ όταν είδα πρώτη φορά Α380 κάπως έτσι έκανα: Ήταν ένα της Singapore το 2009 που τροχοδομούσε στο CDG - εγώ είμουνα μέσα σε ένα ταπεινό A320 της LX).

XRISTOS71

Member
Μέγιστε είσαι απο τους λίγους που έχουν κάνει εναέριες τσάρκες με 380 και δεν εχεις ανεβάσει φωτό !!! και μετά λες για μένα ?????

απο κοντά εχω δει 1 φορά στο LHR της emirates
δίπλα δίπλα κανα 10'λόγω traffic

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος