• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Emirates με 380 στην αθήνα

silje

Member
Επόμενο Ταξίδι
Madrid??? μάλλον..
αν θέλει κάποιος να πετάξει με airbus 380 απο Αθήνα, μπορεί να το κάνει στις 26 oct από Αθήνα για Dubai με emirates! Με ενημέρωσε φίλος .... είναι πόθος να πετάξω με αυτο το θηρίο....ελπίζω να το πάρω την επόμενη φορά;)

periigitis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ...
Θα είμαι αεροδρόμιο εκείνη την ημέρα, για άλλο προορισμό όμως…
Ελπίζω να το δω…

silje

Member
Επόμενο Ταξίδι
Madrid??? μάλλον..
αν θέλει κάποιος να πετάξει με airbus 380 απο Αθήνα, μπορεί να το κάνει στις 26 oct από Αθήνα για Dubai με emirates! Με ενημέρωσε φίλος .... είναι πόθος να πετάξω με αυτο το θηρίο....ελπίζω να το πάρω την επόμενη φορά;)
Θα είμαι αεροδρόμιο εκείνη την ημέρα, για άλλο προορισμό όμως…
Ελπίζω να το δω…
ααχ και εγω μαλλον παω Μαδρίτη εκεινη την μέρα πρωι και δεν θα το δω...εκτος και αν κερδίσω το τζόκερ οπότε θα αλλάξω προορισμό τελευταια στιγμή...;)

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Πού το βρήκες το δρομολόγιο! :shock:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
δεν ειναι η πρωτη του 380 στην Αθηνα παντως.

periigitis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ...
ααχ και εγω μαλλον παω Μαδρίτη εκεινη την μέρα πρωι και δεν θα το δω...εκτος και αν κερδίσω το τζόκερ οπότε θα αλλάξω προορισμό τελευταια στιγμή...;)
Περίπου την ώρα που θα προσγειώνομαι εγώ θα απογειώνεται αυτό! Ελπίζω να το προλάβω!
:cool:

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Έχω ταξιδέψει με Α380 από Φρανκφούρτη για ΝΥ. Ωραία εμπειρία, το σκάφος εντυπωσιακότατο!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
mad4paok said:
Έχω ταξιδέψει με Α380 από Φρανκφούρτη για ΝΥ. Ωραία εμπειρία, το σκάφος εντυπωσιακότατο!
και που να δεις των εμιρηδων...με το ξυλο στα μπανια, το μπαρακι...

bl4ckwar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη ή Η.Π.Α
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη
Τι ωρα ειναι το δρομολογιο; Θα εχει κι αλλες φορες; Θελω να παω να το θαυμασω στο αεροδρομιο!!

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
και που να δεις των εμιρηδων...με το ξυλο στα μπανια, το μπαρακι...
Μπας και έχουν τούρκικες τουαλέτες αυτοί; χαχα :haha::bleh: Βασικά θα ήθελα να δω τις business και first class σε Lufthansa και Εmirates στα αεροπλάνα αυτά. Εκεί νομίζω είναι όλα τα λεφτά!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
mad4paok said:
Μπας και έχουν τούρκικες τουαλέτες αυτοί; χαχα :haha::bleh: Βασικά θα ήθελα να δω τις business και first class σε Lufthansa και Εmirates στα αεροπλάνα αυτά. Εκεί νομίζω είναι όλα τα λεφτά!
των γερμανων δε λεει μια. το μπαρ των εμιρηδων κ οι καμπινες των σιγκαπουριανων μαλιστα..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom