ginita
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Eκουαδόρ-Βραζιλία ίσως...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Ν. Αμερικής
Πολύ καλή εταιρεία, αξιόπιστη και άνετη, όπως άλλωστε και οι περισσότερες Αραβικές. Μην ανησυχείς καθόλου!!
Συμφωνώ και εκπλήσομαι! Δηλαδή αν δεν είναι οι εταιρείες των Εμιράτων καλές που είναι και πιο γεναιόδωρες και σε κοιμίζουν και σε ωραία ξενοδοχεία, τότε τι να πουν οι Ευρωπαϊκές και οι Αμερικάνικες! Εκεί να δεις έλεγχο! Εδώ στην Αλιτάλια μας ζύγισαν τις χειραποσκευές που ήταν βαλιτσάκια!Ε καλά τώρα. Ακόμα και οι καλύτεροι μπορούν να απογοητεύσουν κάποιους!
Η Emirates είναι από τις καλύτερες εταιρείες και η πτήση μαζί τους είναι απόλαυση.
Nα ρωτησω ποσο πηγε το οργανωμενο πακετο?Αν δεν υπαρχει προβλημα.συγνωμη ποσες φορες σας εχει τυχη να σας ζυγισουν χειραποσκευες?
και μιλαω για υπεραντλαντικο ταξιδι...?και μαλιστα σε εποχη κρισης... το ξερετε οτι ειμασταν απο τα ελαχιστα μη κινεζικα γκρουπ? αλλα 2 ευρωπαικα συναντησαμε και αλλα 2 ελληνικα....
απο τη μια σε εποχης κρισης παρακαλανε να αγοραζουμε απο την αλλη δεν μας αφηνουν εμ δεν γινεται...
επισης οταν εισαι γκρουπ σημαινει οτι το γραφειο σου στελνει συχνα πελατες και ειμασταν 26-27 ατομα και την επομενη μερα το ιδιο τουριστικο ειχε αλλο γκρουπ με 17 ατομα...λες να τους αρεσει να χασουν 45 περιπου ατομα σε 2 μερες?
επισης να αναφερω και το εξης νομιζω οτι υπηρχε και γενικο προβλημα γιατι μας περνουσαν για αμερικανους...εκτος αεροδρομιου μιλαω
ενας ταξιτζης οταν του εδιξα που παω μου λεει συγνωμη ειμαι γιαπωνεζος και δεν με πηρε...
αλλος οταν μας πηγε στην περιοχη που του ζητησαμε και επειδη ηταν σκοταδι δεν βλεπαμε την εισοδο και ζητησαμε διευκρινησεις.. νομιζε ...και εγω δεν ξερω τι.... και αρχισε να βριζει τον Ομπαμα.
παντως εγω θα το σκεφτω αν περναει απο το χερι μου να παω με εμιρειτ ξανα...τετοιος ελεγχος ποτε σε καμια εταιρεια για υπερβαρο δεν εγινε....και εχω ταξιδεψει πολυ...
αν θυμαμαι καλα ηταν γυρω στα 1427ε το δικλινο για 15 μερες και ειχε μεσα πολλα μουσεια και βραδινα θεαματα και ημιδιατροφη.και φυσικα ξεναγησει3ς και ηταν με το βερσουςNα ρωτησω ποσο πηγε το οργανωμενο πακετο?Αν δεν υπαρχει προβλημα.