chillysauce
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφγανιστάν,Ειρηνικός
Καλησπέρα σε όλους!
Θέλω μια βοήθεια για ταξίδι στο Εκουαδόρ. Λόγω μπάτζετ δεν προβλέπεται να πάω Γκαλάπαγκος δυστυχώς, ελπίζω όμως μελλοντικά.
Με ενδιαφέρουν κυρίως: Αμαζόνιος (δεν έχω πάει ποτέ από καμία πλευρά), κουλτούρα και παραδόσεις του Εκουαδόρ και των διαφορετικών ομάδων, και ιθαγενείς (όσο εφικτό και ηθικό μπορεί να είναι να έχω κάποια επαφή με στοιχεία του τρόπου ζωής τους). Ταξίδι 9 ημερών (8 γεμάτες). Μέχρι στιγμής έχω σκεφτεί τα εξής:
Θέλω μια βοήθεια για ταξίδι στο Εκουαδόρ. Λόγω μπάτζετ δεν προβλέπεται να πάω Γκαλάπαγκος δυστυχώς, ελπίζω όμως μελλοντικά.
Με ενδιαφέρουν κυρίως: Αμαζόνιος (δεν έχω πάει ποτέ από καμία πλευρά), κουλτούρα και παραδόσεις του Εκουαδόρ και των διαφορετικών ομάδων, και ιθαγενείς (όσο εφικτό και ηθικό μπορεί να είναι να έχω κάποια επαφή με στοιχεία του τρόπου ζωής τους). Ταξίδι 9 ημερών (8 γεμάτες). Μέχρι στιγμής έχω σκεφτεί τα εξής:
- Quito - μία μέρα, με La Mitad del Mundo
- Otavalo - ημερήσια από Κίτο, ινδιάνικη αγορά. Ισως συνδιασμός με Cotacachi αν προλαβαίνω
- περιοχή του Αμαζονίου.
- Baños - και επίσκεψη στη γνωστή κούνια. Αν και το πιθανότερο αυτό το κομμάτι μάλλον δεν θα το κάνω για να μείνουν περισσότερες μέρες για άλλους προορισμούς
- Τρένο του Διαβόλου. Μετάβαση στο Alausí για το Τρένο του Διαβόλου. Devil’s Nose Train από Alausí προς Sibambe και πίσω. Θεωρείτε πως είναι πολύ τουριστική εμπειρία? Αξίζει?
- Cuenca - μία μέρα, συμπεριλαμβανομένης και της μετάβασης προς τα εκεί.